To dużooo nasza Misia waży 3200, ale mam nadzieję, że po sterylce nadrobi <roll>Ania_83 pisze:Ostatnio jak sprawdzałałam to ważyła 3800asiunia0312 pisze: Mam pytanie, ile Lunia już waży ?![]()
Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- asiunia0312
- asiunia0312
- Ania_83
Dziewczyny z tego wszystkiego to już zgłupiałam całkiem. Może Lunia waży 2900 a nie 3900?
Teraz nie mam jej jak zważyć, ale muszę to zrobić chyba jeszcze raz :-P
tak czy siak gruba nie jest, normalna chyba, a wręcz długa ale chuda :-P
Teraz ma obsesje na punkcie wszystkich muszek i nie ma już czasu na nic innego. Nawet już pańci nie kocha bo tylko albo biega za czyms, albo "szoruje" mi okna, albo siedzi i patrzy,patrzy i patrzy.. <lol>

Teraz nie mam jej jak zważyć, ale muszę to zrobić chyba jeszcze raz :-P
tak czy siak gruba nie jest, normalna chyba, a wręcz długa ale chuda :-P
Teraz ma obsesje na punkcie wszystkich muszek i nie ma już czasu na nic innego. Nawet już pańci nie kocha bo tylko albo biega za czyms, albo "szoruje" mi okna, albo siedzi i patrzy,patrzy i patrzy.. <lol>
- zuzuzanta
- Ania_83
Dziękuję dziewczynki za pamięć
U nas wszystko ok, tyle że ostatnio brak czasu.
Lunia jak była przytulalska to teraz coś średnio
Tzn, cały czas jest blisko ale nie lubi się już przytulać. Może dlatego że jest ciepło.. tak się pocieszam
Za muchami lata jak szalona, generalnie to teraz nie ma na nic innego czasu tylko szuka much nawet jak ich nie ma <shock> W sumie od momentu much opusciła mnie i moje kolanka na rzecz drapaka.
Zdjęcia postaram się jakieś wkleić jak znajdę <mrgreen>

Lunia jak była przytulalska to teraz coś średnio
Za muchami lata jak szalona, generalnie to teraz nie ma na nic innego czasu tylko szuka much nawet jak ich nie ma <shock> W sumie od momentu much opusciła mnie i moje kolanka na rzecz drapaka.
-
kotku
- Miss_Monroe
- Moderator
nie szukaj zdjęć, tylko rób nowe <gwiżdże> !Ania_83 pisze:Dziękuję dziewczynki za pamięć![]()
Lunia jak była przytulalska to teraz coś średnioTzn, cały czas jest blisko ale nie lubi się już przytulać. Może dlatego że jest ciepło.. tak się pocieszam
![]()