Kotka Kropka i Felippe
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
No widać, nie tylko nam brakuje słoneczka. Też bym się chętnie na solarium wybrała, gdyby nie moja "arystokratyczna" blada cera <lol>
Ale myślę, że nie tylko lampa się liczy, przecież najfajniej leży się na dopiero co kupionej gazecie albo na stercie dokumentów
Felippe ma oczy jak 5 złotych, myślałam, że tylko mój Igor wygląda na wiecznie zdziwionego, ale widzę, że to rodzinne
Ale myślę, że nie tylko lampa się liczy, przecież najfajniej leży się na dopiero co kupionej gazecie albo na stercie dokumentów
Felippe ma oczy jak 5 złotych, myślałam, że tylko mój Igor wygląda na wiecznie zdziwionego, ale widzę, że to rodzinne
- Maria
Haha rozumiem Cię też nie mogę się opalać .mimbla pisze:No widać, nie tylko nam brakuje słoneczka. Też bym się chętnie na solarium wybrała, gdyby nie moja "arystokratyczna" blada cera <lol>
No i oczywiście pozdrawiamy braciszka, który też ma oczy jak 5 złotych i fajnie wybarwioną mordkę
- gosiaczek8807