Drapaki
- mimbla
- Kontakt:
To ja wreszcie napiszę, co mi leży na wątrobie, bo już drugi tydzień czekam na jakąkolwiek informację od Hakana.
Przede wszystkim na żadnym etapie konkursu nie dostałam od nich mejla. Także tego informującego o ostatecznym terminie wysyłania mejli zgłaszających chęć skorzystania ze zniżki 30%. Na szczęście zdążyłam przed deadlinem i wysłałam do wyceny drapak z lekką modyfikacją, bo był nie do końca przemyślany i potrzebna była dodatkowa półka ułatwiająca kotom zejscie.
Wyceny do tej pory nie otrzymałam. Poza tym ceny drapaków po konkursie wydały mi się znacznie wyższe, niż przed. Nie mam na to zadnych dowodów, ale pamiętam, że Hakan był tańszy niż Rufi, a teraz jest wręcz droższy, nawet z tą nieszczęsną zniżką.
Dlatego w najbliższym czasie kupimy EX-4 od Rufiego- w Bielsku rozmawialiśmy z handlowcem i podoba mi się ich konkretne podejscie do klineta. Nieprofesjonalnym zagraniom marketingowym Hakana już dziękuję.
Przede wszystkim na żadnym etapie konkursu nie dostałam od nich mejla. Także tego informującego o ostatecznym terminie wysyłania mejli zgłaszających chęć skorzystania ze zniżki 30%. Na szczęście zdążyłam przed deadlinem i wysłałam do wyceny drapak z lekką modyfikacją, bo był nie do końca przemyślany i potrzebna była dodatkowa półka ułatwiająca kotom zejscie.
Wyceny do tej pory nie otrzymałam. Poza tym ceny drapaków po konkursie wydały mi się znacznie wyższe, niż przed. Nie mam na to zadnych dowodów, ale pamiętam, że Hakan był tańszy niż Rufi, a teraz jest wręcz droższy, nawet z tą nieszczęsną zniżką.
Dlatego w najbliższym czasie kupimy EX-4 od Rufiego- w Bielsku rozmawialiśmy z handlowcem i podoba mi się ich konkretne podejscie do klineta. Nieprofesjonalnym zagraniom marketingowym Hakana już dziękuję.
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja też niestety odniosłam wrażenie, że w Hakanie podejście do klienta jest dość mało profesjonalne. Gdy jakiś czas temu zastanawiałam się pomiędzy nim a Rufim na dwa maile nie dostałam odpowiedzi, na trzeci dostałam z odpowiedź, że na wcześniejsze "nie mieli czasu odpisać bo w w ważnych sprawach to jedynie należy dzwonić" <shock> a pytałam tylko o możliwość wyższych słupów w drapaku
...widocznie pracownik, który mi odpisywał miał tzw. "zły dzień" 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Z tymi cenami to faktycznie pojechali, bo wcześniej ewidentnie była różnica między Hakanem a Rufim. Jak tak mają wyglądać u nich wygrane to naprawdę jest to żałosna forma marketingu i pozyskiwania nowych klientów. Przy takich cenach nie miałabym wątpliwości w wyborze drapaka i na pewno wybrałabym Rufiego.
Nie wiem, czy Hakan ma świadomość, że odzyskanie klientów to już nie będzie taka prosta sprawa.
Nie wiem, czy Hakan ma świadomość, że odzyskanie klientów to już nie będzie taka prosta sprawa.
-
magic
Spojrzałam na stronę Hakana i rzeczywiście ceny dużo podskoczyły <shock> tym bardziej cieszę się, że szybko się zdecydowałam i przelałam kasę na mój drapak /z rabatem do starych cen/ :->
Jeżeli chodzi o kontakt to ja nie mogę narzekać. Nękałam ich wieloma pytaniami, bo byłam bardzo niezdecydowana i za każdym razem dostawałam wyczerpującą odpowiedź. Na końcu Pan do mnie zadzwonił i odbył dłuuuuugą rozmowę wyjaśniając wszystko dokładnie i pomagając w podjęciu ostatecznej decyzji. Teraz juz czekam na dostawę. Mam nadzieję, że będę również zadowolona z efektu końcowego :-)
Jeżeli chodzi o kontakt to ja nie mogę narzekać. Nękałam ich wieloma pytaniami, bo byłam bardzo niezdecydowana i za każdym razem dostawałam wyczerpującą odpowiedź. Na końcu Pan do mnie zadzwonił i odbył dłuuuuugą rozmowę wyjaśniając wszystko dokładnie i pomagając w podjęciu ostatecznej decyzji. Teraz juz czekam na dostawę. Mam nadzieję, że będę również zadowolona z efektu końcowego :-)
- asiunia0312
TŻ powiedział "chyba dlatego, że mieli Cię już dość" <mrgreen> <mrgreen> My też się zastanawialiśmy nad Hakanem, Rufim i zrobieniem samemu.magic pisze:Spojrzałam na stronę Hakana i rzeczywiście ceny dużo podskoczyły <shock> tym bardziej cieszę się, że szybko się zdecydowałam i przelałam kasę na mój drapak /z rabatem do starych cen/ :->
Już sama nie wiem... Trochę zostało do dozbierania, a czas leci i ceny idą w górę... <zły>
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Po prostu ktoś od Hakana czyta forum. To nie pierwszy przypadek, kiedy po uwagach tu na forum "coś" zmieniają na swojej stronie. Przedziwnie prowadzona firma <shock>Mały Lew pisze:dziś dla odmiany legowisko rozeta w sztruksie jest tańsze (to o którym pisałam wczoraj czyli rozm. L) z wczorajszych 100 zł spadło do 65 zł, za to słupki skoczyły, z 10 do 12 zł za 10 cm... ciekawe co jutro <zły>
- asiunia0312
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
monika§
Dokładnie o tym też pomyślałam... Pierwszy raz była zmiana, jak na forum pojawiły się komentarze dotyczące niefortunnego wpisu na stronie Hakana, który podobno atakował osoby, które nie podziękowały za wygrane drapaki (ja sama tego wpisu nie widziałam).Mago pisze:Po prostu ktoś od Hakana czyta forum. To nie pierwszy przypadek, kiedy po uwagach tu na forum "coś" zmieniają na swojej stronie. Przedziwnie prowadzona firma <shock>Mały Lew pisze:dziś dla odmiany legowisko rozeta w sztruksie jest tańsze (to o którym pisałam wczoraj czyli rozm. L) z wczorajszych 100 zł spadło do 65 zł, za to słupki skoczyły, z 10 do 12 zł za 10 cm... ciekawe co jutro <zły>
Teraz kolejna zmiana - ale na dobre wyszło, ceny rozet poszły w dół
Ale fakt - bardzo dziwna polityka firmy...