Bazyl, Simon i Apsik
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Simonku jesteś przecudnym wymarzonym kocurkiem <zakochana> <zakochana>
Przeslicznie Pancia ciebie uwieczniła , to oko
, ten pycholek
,a kolorek boski
takie ciepłe futerko myslę ,że jest marzeniem każdego prawdziwego kociarza no ,a gaduła to też coś wspaniałego chociaż ja niby mam czasami dość Kolorkowego nawijania ale tylko czasami ,a są to bezcenne odgłosy <serce> ja tu jestem
Przeslicznie Pancia ciebie uwieczniła , to oko
takie ciepłe futerko myslę ,że jest marzeniem każdego prawdziwego kociarza no ,a gaduła to też coś wspaniałego chociaż ja niby mam czasami dość Kolorkowego nawijania ale tylko czasami ,a są to bezcenne odgłosy <serce> ja tu jestem
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Lecę zobaczyć, pewnie zaraz umręAgnieszkaP pisze:Aniu, widziałam <shock> Ten sphinx wygrał, jeśli się nie mylę, jednego dnia BOB. Cudowny!!! Przepraszam za <offtopic>Dracanka pisze:A wiesz, że zakochałam się z Sphinxie na wystawie... niebiesko-zielone oczy... normalnie jest w Mago galerii, no umarłam...
-
kotku
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Simon dziękuje wszystkim za tyle miłych słów pod jego adresem.
Fotek nowych jak na lekarstwo, bo czasu i checi brak (ta praca mnie wykończy, zwłaszcza atmosfera
), ale spełniamy prosby.

Z nowości u Apsika chyba pojawiło się srebro <shock> , włoski ma białe na końcach (tak około 2 mm od góry), dobrze to widać na tych ciemniejsych ale i na jasnych też ma. Fanta (mama) była początkowo określana jako srebrna, później kolor zmieniono na wystawie i teraz się zastanawiam, czy to możliwe aby moje Chude się wysrebrzyło? Może mam zwidy
Fotek nowych jak na lekarstwo, bo czasu i checi brak (ta praca mnie wykończy, zwłaszcza atmosfera

Z nowości u Apsika chyba pojawiło się srebro <shock> , włoski ma białe na końcach (tak około 2 mm od góry), dobrze to widać na tych ciemniejsych ale i na jasnych też ma. Fanta (mama) była początkowo określana jako srebrna, później kolor zmieniono na wystawie i teraz się zastanawiam, czy to możliwe aby moje Chude się wysrebrzyło? Może mam zwidy
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: