Poznajcie Diesla ;)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

kochany :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Baw się Dieselku baw ile wlezie :-P Pańcia Ci takie fajne zabawki pokupowała, korzystaj <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja też czekam na paczkę z Zooplusa i też zamówiłam tor z piłeczką.Może i moim kotkom się spodoba.Grunt to trafić w gust kota <klaszcze>
monika§

Post autor: monika§ »

evix25 pisze:Lubo dzisiaj też dostał paczkę z zooplusa z szeleszczącym tunelem i... prawie żadnej reakcji.Zajrzał kilka razy. Bez większego zainteresowania. Próbowałam zachęcić go do zabawy wrzucając do tunelu myszkę, święcąc laserkiem i... wciąż nic. Muszę spróbować z torem do zabawy, może zrobi większe wrażenie na Lubku.
I jak tam tunel, przekonał się kotuś do niego?:)
U mnie nie trzeba było nic robić, Diesel lubi się chować i czaić, a jak jeszcze szeleści to już w ogóle zabawa pierwsza klasa :)
Zabawkami bawi się dalej, nie tak intensywnie jak w pierwszym dniu, ale jednak ;)

Za 1-2 tygodnie wyjeżdżam na 2 miesiące, nie wiem jak przeżyję tę rozłąkę z moim maleństwem ;-( (które waży ponad 4 kg <mrgreen> )
monika§

A Wasze stworki jak dziś będą kibicować biało-czerwonym..? ;-))

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

o prosze jaki bukiet na czasie <mrgreen> Diesel z piłą w naszych barwach jako wierny kibic :ok:

btw. to piłka czy czapa? <roll>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

To chyba czapa :-P

Różyczki piękne i rzeczywiście na czasie :-P

Diselek rośnie w oczach, jestem ciekawa jak poradzisz sobie z tak długim rozstaniem... Trzymam kciuki <ok> :kotek:
monika§

To akurat czapa, kształt piłki, ale jednak czapka ;-))
A bukiet lekko padnięty, bo to z piątkowego meczu <mrgreen>
monika§

asiunia0312 pisze: (...) jestem ciekawa jak poradzisz sobie z tak długim rozstaniem... Trzymam kciuki <ok> :kotek:
No właśnie nie wiem, na samą myśl jest mi smutno i już tęsknię :-o
Awatar użytkownika
evix25

Post autor: evix25 »

monika§ pisze:
I jak tam tunel, przekonał się kotuś do niego?:)
U mnie nie trzeba było nic robić, Diesel lubi się chować i czaić, a jak jeszcze szeleści to już w ogóle zabawa pierwsza klasa :)
Zabawkami bawi się dalej, nie tak intensywnie jak w pierwszym dniu, ale jednak ;)

Za 1-2 tygodnie wyjeżdżam na 2 miesiące, nie wiem jak przeżyję tę rozłąkę z moim maleństwem ;-( (które waży ponad 4 kg <mrgreen> )
Tunel został zwinięty i schowany. Lubek po chwili euforii przestał się w ogóle nim interesować. Tor z piłeczką też był frajdą tylko na początku, teraz służy jako miejsce do spania. Niezawodne są wciąż "skórzane" myszki z zooplusa. Żadnej innej zabawce Lubo nie jest tak wierny jak im. Hitem natomiast niezmiennie jest mój pędzel do makijażu. Mamy nawet swój wieczorny rytuał - ja chowam pędzel pod brzeg kołdry, a Lubek go szuka i poluje.

Współczuję Ci zbliżającej się rozłąki z kocurkiem... Ja też miałabym ogroooomny problem, żeby rozstać się z moim maluchem.
Zablokowany