Lumi :)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, tak się przyglądam tym ostatnim fotkom Lumi (zwłaszcza trzeciej) i zastanawia mnie, czy nic się nie dzieje z sierścią na nosku dziewczynki. Jakaś taka nierówna ta sierść. Lumi miała nos przypominający serce, może zaczął się pokrywać nową sierścią?... sama nie wiem. Przyglądałaś się dziewczynce?
- Agnes
tak, przyglądałam :-) już jakiś czas temu pisałam, że nie bardzo wiem co się z tym noskiem dzieje, bo raz jest serduszko, innym razem go nie ma, a jeszcze kiedy indziej, jest coś innego :-) miałam kicie na obserwacji i już wiem o co chodzi :-) nic się nie dzieje i wszystko jest w porządku. Większość zdjęć robie z rana i na tych zdjęciach jest piekne <serce> na zdjęciach w godzinach popołudniowych, takich jak te wczorajsze, jest to co jest, czyli dziwnie wyglądający nosekAgnieszkaP pisze:Agnieszko, tak się przyglądam tym ostatnim fotkom Lumi (zwłaszcza trzeciej) i zastanawia mnie, czy nic się nie dzieje z sierścią na nosku dziewczynki. Jakaś taka nierówna ta sierść. Lumi miała nos przypominający serce, może zaczął się pokrywać nową sierścią?... sama nie wiem. Przyglądałaś się dziewczynce?
za wszystkie miłe słowa dziękuje
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: