Trzymam mocne kciuki za zdrówko
Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
-
kotku
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Bartolka
Aga :-) Calm jest karmą, którą równiez można stosować przy problemach gastrycznych. Skład jest zbliżony do karm Royala na wrażliwy brzuszek, ale dodatkowo zawiera dwa naturalne aminokwasy działająco kojąco na stres i delikatnie antydepresyjnie. Kup najmniejszą paczkę i do dzieła! U mnie dodatkowo właczony jest Feliway. U mojej siostry wystarczył miesiąc feromonu w kontakcie i jej zestresowana wizytą gośćmi kotka wróciła do dawnej, dobrej formy psychicznej.
- Agnieszka7714
- Agnieszka7714
Przydałoby się przypomnieć chociaż troszeczkę, bo jakoś zapomniałam o wątku moich kochanych futerek.
Chłopaki radzą sobie jak mogą w tych upałach. Ja poobstawiałam się miseczkami z wodą aby jak najwięcej pili, zamykamy okna, zasłaniamy się roletkami gdy po tej stronie domu jest żar i pełnia słońca. Otwieramy tam gdzie jeszcze słońce nie dotarło.
Frodo radzi sobie tak:

Vincuś dzielnie pręży pierś

ale czasami też poddaje się i oby się nie namęczyć chodzeniem to kładzie się blisko kuwety

A Fricco no cóż jak to rude...

I okazało się, że mam bardzo pomocnego seniora, który uwielbia gotować. Ja wkładałam obrana fasolkę do garnka, on uparcie je wyciągał.
Nie wytrzymałam i wyskoczyłam z aparatem

Chłopaki radzą sobie jak mogą w tych upałach. Ja poobstawiałam się miseczkami z wodą aby jak najwięcej pili, zamykamy okna, zasłaniamy się roletkami gdy po tej stronie domu jest żar i pełnia słońca. Otwieramy tam gdzie jeszcze słońce nie dotarło.
Frodo radzi sobie tak:

Vincuś dzielnie pręży pierś

ale czasami też poddaje się i oby się nie namęczyć chodzeniem to kładzie się blisko kuwety

A Fricco no cóż jak to rude...

I okazało się, że mam bardzo pomocnego seniora, który uwielbia gotować. Ja wkładałam obrana fasolkę do garnka, on uparcie je wyciągał.
Nie wytrzymałam i wyskoczyłam z aparatem