Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Biedulek :-(
Trzymam mocne kciuki za zdrówko :ok:
kotku

Post autor: kotku »

Oj rany, rany... jak tam Vincuś? :-( Smutne to wieści, ale wierzę, że jak najszybciej Agnieszko uporacie się ze wszystkimi problemami - z pracą też.
Ściskam ciepło i trzymam kciuki z całych sił. W końcu zdrowie najważniejsze <ok> Dużo głasków także dla pozostałych chłopaków :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Mam nadzieję że z Vicusiem lepiej choć dalej trzyam kciuki za kociaka kochanego.
Duzo głasków od ciotki :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Ania_83 pisze:Mam nadzieję że z Vicusiem lepiej choć dalej trzyam kciuki za kociaka kochanego.
i ja się pod tym podpisuje, nie wiem jakbym się czuła, nie wiedziąc jak moge mojemu maleństwu pomóc, dalej kciukam i życze zdrowia! :kotek:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Agus kciuki mocno zaciskam, aby już było lepiej <ok>

miziaki dla Twoich ogonków
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Aga :-) Calm jest karmą, którą równiez można stosować przy problemach gastrycznych. Skład jest zbliżony do karm Royala na wrażliwy brzuszek, ale dodatkowo zawiera dwa naturalne aminokwasy działająco kojąco na stres i delikatnie antydepresyjnie. Kup najmniejszą paczkę i do dzieła! U mnie dodatkowo właczony jest Feliway. U mojej siostry wystarczył miesiąc feromonu w kontakcie i jej zestresowana wizytą gośćmi kotka wróciła do dawnej, dobrej formy psychicznej.
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Czytałam Monisiu opis który mi podesłałaś. Mnie przekonuje. Zakup zaplanowany, bo ostatnio u weta nie było Calm. Zamawiam na dniach w necie to zamówię również pakę Calm'a.
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Przydałoby się przypomnieć chociaż troszeczkę, bo jakoś zapomniałam o wątku moich kochanych futerek.

Chłopaki radzą sobie jak mogą w tych upałach. Ja poobstawiałam się miseczkami z wodą aby jak najwięcej pili, zamykamy okna, zasłaniamy się roletkami gdy po tej stronie domu jest żar i pełnia słońca. Otwieramy tam gdzie jeszcze słońce nie dotarło.

Frodo radzi sobie tak:

Obrazek

Vincuś dzielnie pręży pierś

Obrazek

ale czasami też poddaje się i oby się nie namęczyć chodzeniem to kładzie się blisko kuwety

Obrazek

A Fricco no cóż jak to rude...

Obrazek

Obrazek

I okazało się, że mam bardzo pomocnego seniora, który uwielbia gotować. Ja wkładałam obrana fasolkę do garnka, on uparcie je wyciągał.
Nie wytrzymałam i wyskoczyłam z aparatem

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha:
No nic nie zrozumialas... on Ci ja OBIERAC zabkami pomaga, a nie sie psoci i z garnka wyciaga !
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

haha rudy na pierwszej fotce bezbłędny ! <lol> <lol>
Podobnie zresztą jak Frodziu z fasolą. Chłopak pewnie stwierdził że jeszcze raz trzeba wypłukać, a przy okazji troszkę się pobawić <lol>
Zablokowany