A już myślałam, że jej taka fajna ciapka wyszła. Kali bródka też później wyszła, a wcześniej jej nie miała. No chyba, że Danusia jej za dużo Tamisia pokazuje i się dziewczynka zapatrzyła <lol>Dorszka pisze:Nie będzie miała, tam nie ma żadnej plamki, tylko jak napisałam, zdjęcia były robione po jedzeniu, i ona jak Faduś nosek sobie w mięsku umoczyła <lol> On zawsze po jedzeniu jak clown wyglądaSonia pisze:A Niri będzie miała fajną kremową plamkę na nosku.
:-)
Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
Elaurea
Kolorki nad noskiem nie mają znaczenia. Czekamy na dyspozycje w zakresie tworzenia magazynów <lol>Sonia pisze:A już myślałam, że jej taka fajna ciapka wyszła. Kali bródka też później wyszła, a wcześniej jej nie miała. No chyba, że Danusia jej za dużo Tamisia pokazuje i się dziewczynka zapatrzyła <lol>Dorszka pisze:Nie będzie miała, tam nie ma żadnej plamki, tylko jak napisałam, zdjęcia były robione po jedzeniu, i ona jak Faduś nosek sobie w mięsku umoczyła <lol> On zawsze po jedzeniu jak clown wyglądaSonia pisze:A Niri będzie miała fajną kremową plamkę na nosku.
:-)
Firanek na wszelki wypadek zmieniać na razie nie będę, a one jak widzę z doświadczenia cierpią najbardziej. Niri będzie mogła psocić pod okiem starszej koleżanki Nadii.
Kociaki zmieniają się cudownie. Każdy do kochania, słodziaki - nie ma słów <ok>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Ania_83
Negra cały czas pięknieje. Śliczny ma pyszczuś - taki kolorowy, no i ten czarny nosio <zakochana>
No ale proszę o wybaczenie - mimo że wszystkie maluchy są cudowne to Niri <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ja też chce takiego malucha !! Choruje na kremaczki i takie białe (wiem że to inaczej fachowo się zwie <lol> ) a tu jest dwa w jednym <lol> Więc idealnie ! <serce>
No ale proszę o wybaczenie - mimo że wszystkie maluchy są cudowne to Niri <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ja też chce takiego malucha !! Choruje na kremaczki i takie białe (wiem że to inaczej fachowo się zwie <lol> ) a tu jest dwa w jednym <lol> Więc idealnie ! <serce>
- Agnieszka7714
-
MonikaM
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- MartaNys
- Hodowca
- Hodowla: S*BriSavanti's