Megi i Fibi :)
- Renia
Ładnie spała prawie całą noc.. ja przez to trochę mniej, bo najlepiej jej było jak sobie leżała na mnie, ale ważne, że teraz już trochę lepiej wygląda. Słania się dalej na łapkach i jak już wstanie, to chodzi do tyłu.
Trochę wypiła mi z ręki, i zjadła 2-3 chrupki, ale za chwilkę dam jej kurczaczka z ryżem to powinna złapać trochę sił.
Powiem szczerze, że nie przypuszczałam, że tak długo nie będzie w stanie samodzielnie na łaputki stanąć.
Na szczęście Fibi się trochę uspokoiła, co prawda mija ją szerokim łukiem, ale już nie syczy tak przeraźliwie jak w nocy.
A jeszcze tak na marginesie powiem, że na tych facetów to nie można liczyć. Najpierw była umowa, że koczujemy po 4 godzinki i śpimy na przemian, ale jak on zobaczył, że Megi śpi spokojnie tylko na mnie, to wyniósł się do innego pokoju i tam sobie całą noc spał <diabeł>
Trochę wypiła mi z ręki, i zjadła 2-3 chrupki, ale za chwilkę dam jej kurczaczka z ryżem to powinna złapać trochę sił.
Powiem szczerze, że nie przypuszczałam, że tak długo nie będzie w stanie samodzielnie na łaputki stanąć.
Na szczęście Fibi się trochę uspokoiła, co prawda mija ją szerokim łukiem, ale już nie syczy tak przeraźliwie jak w nocy.
A jeszcze tak na marginesie powiem, że na tych facetów to nie można liczyć. Najpierw była umowa, że koczujemy po 4 godzinki i śpimy na przemian, ale jak on zobaczył, że Megi śpi spokojnie tylko na mnie, to wyniósł się do innego pokoju i tam sobie całą noc spał <diabeł>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Rzeczywiście, dugo wychodzi... Ale to tak niekiedy bywa, koty różnie metabolizują środki znieczuające, i tak naprawdę nie wiadomo, jaki Megunia konkretnie dostała. Ale pwolutku wyjdzie. Wstawiaj ją tylko często do kuwety, Borgia dużo siusiała po swoim sławetnym zaiegu, a też nie była w stanie dojść, i początkowo po prostu siusiała gdzie popadnie, rezultat z pupą taki jak opisałaś...
Kciuki trzymam mocno, myślę, że do wieczora już będziecie po najgorszym
Kciuki trzymam mocno, myślę, że do wieczora już będziecie po najgorszym
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- Justyna