Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

animru pisze:Nie no, te jego oczy to po prostu są <lol> <lol> <lol>

Jakby on w ogóle wyglądał z normalnymi zamiast rozbieganych oczu, jak nie on! Oczy największy atut pręgusa <lol> Boooosssska mina <rotfl>
I to jest główny powód, dla którego żadne oczko nie może wypaść mojemu Leonardo di Caprio, bo jakby wyglądał boski Leo z oczkiem jednym... :brzydal: Nic a nic nie dałby już rady zezować tak cudnie <mrgreen>
kotku pisze:Mam nadzieję, że w końcu uda się Wam porządnie odpocząć i... dorwać Lucka do zdjęcia! Proszę wytarmosić pieszczotliwie Zezulca :kotek: No i Lucjana skoro taki stęskniony czułości ;-))
Zezulce i patrzący prosto wytarmoszeni :-) Wiadomość dnia: dzisiaj w godzinach wczesnopopołudniowych została nam przez listonosza doniesiona cudna Reniowa poduszka! Reniu... <pokłon> Fot więc należy się spodziewać <mrgreen>
Kamiko pisze:I swoje dwunożne gwiazdeczki pokaż tak z większym rozmachem <mrgreen>
Jeśli jeszcze nie macie dość... właśnie dostaliśmy zdjęcia z naszego ślubu, tym razem pełna profeska <mrgreen> Dwunożne gwiazdeczki występują na nich obficie <roll>
http://zarembscy.pl/fotografia-slubna/2 ... -starowce/
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Hann pisze:Jeśli jeszcze nie macie dość... właśnie dostaliśmy zdjęcia z naszego ślubu, tym razem pełna profeska <mrgreen> Dwunożne gwiazdeczki występują na nich obficie <roll>
http://zarembscy.pl/fotografia-slubna/2 ... -starowce/
Haniu, obejrzałam :-) Piękne, bardzo naturalne. A sesja w plenerze <pokłon>
My 20. czerwca obchodziliśmy 10. rocznicę, więc tematyka ślubna jest mi w ostatnich dniach szczególnie bliska <zakochana>
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Uśmiechnięta kobieta :-) Widać szczęście na zdjęciach. Ładne, naturalne fotki :ok:
A teraz Hann będę czekać na następne zdjęcia cudnego Leo di Oczko :-D
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Obrazek

Hann, moje gratulacje <!> Jak pięknie wyglądałaś!
Bardzo fajny fotoreportaż z ceremonii :-)

Dużo szczęścia życzę :winko:
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Haniu sesja przepiękna :mdleje:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Hann ... przepiękne zdjęcia .... pełne miłości, radości ... ale się rozczuliłam przed snem ...
cudowny ślub ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
taki o jakim można marzyc ... jeszcze raz Wam gratuluję ... <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Piękne zdjęcia, Wy piękni i promienni - z całego serca życzę, żeby tak było zawsze :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczne fotki i tyle radości na nich, że buźka aż sama się uśmiecha na ich widok :ok:
kotku

Post autor: kotku »

Ech... tyle szczęścia na raz ! <zakochana> Piękne zdjęcia. Obyście zawsze byli tacy szczęśliwi jak w tych chwilach. Wzruszyłam się, dawać tu koty!
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Piękne zdjęcia ślubne. Wzruszające bardzo. Widać pełnię szczęścia. I tak trzymać <ok> <ok>
Zablokowany