ha ha chyba, że Izar będzie chciała się też tylko bawić takimi ekskluzywnymi zabawkami jak Bronuś... i wtedy podwójne zakupy albo podbieranie wzajemne <lol> (Bentley też uwieeelbia zabawki KONGmargita pisze:tak to konguś ...Miss_Monroe pisze:myszka od KONG'a <lol> ? śliczny Bronuś...no ale przecież nic nowego nie napisałam <mrgreen>
Bronuś wybredny jest również co do zabawek, ale ta mysza z piórami mu podpasowała i ciągle się nią bawi ...![]()
inne gadżety leżą po kątach ... oj Izar będzie miała czym się bawić .... <lol>
byle myszona nie podkradała .... <diabeł>
Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent
kupiłam mu też kickeroo - myślałam że będzie zachwycony <shock> a tu nic ...
używam go jedynie do zabaw kiedy lubi sobie pogryźć w naszych wspólnych ganiankach, chowankach i atakach zza tzw. węgła <mrgreen> - wtedy zamiast ręki podstawiam mu kongusia i wtedy namiętnie go tarmosi. Ale żeby tak sam z siebie - to go nie ruszy ... <zły>
używam go jedynie do zabaw kiedy lubi sobie pogryźć w naszych wspólnych ganiankach, chowankach i atakach zza tzw. węgła <mrgreen> - wtedy zamiast ręki podstawiam mu kongusia i wtedy namiętnie go tarmosi. Ale żeby tak sam z siebie - to go nie ruszy ... <zły>
- asiunia0312
- Miss_Monroe
- Moderator
z tą zabawką mam tak samo, jak Bentley jest zabawowo "rozochocony" to żeby nie "łapał" za rękę to mu podsuwam tego konga z ogonem i zapasy z nim wyprawia <lol> drapie, gryzie itp.margita pisze:kupiłam mu też kickeroo - myślałam że będzie zachwycony <shock> a tu nic ...
- Joanna P.
Futro się posypie tak, czy inaczejasiunia0312 pisze:a jak podkradnie to będzie wojna, bo Bronuś tak łatwo nie odda ukochanej zabawki i posypie się futro <gwiżdże>margita pisze: byle myszona nie podkradała .... <diabeł>
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj kciuków to faktycznie dużo potrzebujemy, aby Bronuś - jedynak do tej pory - nie okazał się strasznym zazdrośnikiem i małym egoistą .... <shock>
mam nadzieję, że zaakceptuje siostrzyczkę w miarę szybko ... oby nie trwało to tygodniami .... <shock>
nastawiam się na cierpliwość ... może kupię feliway-a do kontaktu ....
mam nadzieję, że zaakceptuje siostrzyczkę w miarę szybko ... oby nie trwało to tygodniami .... <shock>
nastawiam się na cierpliwość ... może kupię feliway-a do kontaktu ....
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent