Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- margita
- Agilisowy Rezydent
zobaczysz, że w końcu tak będzie .... <lol>yamaha pisze:Bronus, jakie Ty cudenko jestes <zakochana>
(ja chyba ktoregos pieknego dnia skoncze na dokoceniu krotkowlosym brytkiem....)
u mnie to przyszło po 3 latach .... <lol>
a co do kociaka - to ciężko się zdecydować bo wszystkie coś w sobie mają ....
co na którego spojrzysz - to wydaje się że to właśnie taki ... <lol>
- yamaha
- Genius Loci
- asiunia0312
- margita
- Agilisowy Rezydent
Powiem Ci szczerze, że dla mnie to też byłaby wymarzona para ... <mrgreen>yamaha pisze:Jak patrze na Twojego Bronka, to sobie mowie : wlasnie taki<lol>
W dodatku dobrze wychowany, wasy co rano poprawia.... do Ksiezniczki mi bedzie pasowal ! Bronus, chodz do mnie, kiciaczku, tunczyka z zabimi udkami Ci sie u mnie dostanie ....![]()
<lol>
Missy z tym przepięknym ogonem .... <aniołek>
taka para narzeczonych na odległość .... <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Missy juz welon ma przymierzony, i to pare razy
(strasznie lubi sie w firanach w salonie "chowac" (no pisze w cudzyslowie, bo po pierwsze firanki sa przeswitujace, wiec ja doskonale widac, a po drugie, ta jej "malenka" dupcia wystaje strasznie zza firanki <lol> Krotko mowiac, glowa kici jest "w firankach", a dupcia poza - kicia cala szczesliwa - moze jej sie zdaje, ze taka wspaniala kryjowke znalazla <lol> )
(strasznie lubi sie w firanach w salonie "chowac" (no pisze w cudzyslowie, bo po pierwsze firanki sa przeswitujace, wiec ja doskonale widac, a po drugie, ta jej "malenka" dupcia wystaje strasznie zza firanki <lol> Krotko mowiac, glowa kici jest "w firankach", a dupcia poza - kicia cala szczesliwa - moze jej sie zdaje, ze taka wspaniala kryjowke znalazla <lol> )