Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- asiunia0312
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- margita
- Agilisowy Rezydent
tak .... zapach Magdy by się przydał .... <lol> albo trochę Magdy .... <lol> ale nie wiem co na to jej rodzinka i reszta kociszonków co w domu zostaną .... :-P
<shock> przy okazji dowiedziałam się że Izar dostanie podusię ..... <tańczy> <tańczy>
a ja tu od Reni już jedną dostałam ... <mrgreen>
dziewczyny ... zdjęć będzie dużo, ale czy będzie to wykonalne ... bo jak widzę Izar w torpedę się zamienia .... <lol>
przy okazji wklejam zdjęcia nowego posłanka od Reni <mrgreen>
no i trochę Bronka przymusiłam aby posłanko wypróbował :-P ale zrobił to niechętnie wredolec jeden .... <mrgreen> chyba już jest zazdrosny ... <mrgreen> albo myśli "co mnie tu do babskiej podusi wpychasz <!> "

<shock> przy okazji dowiedziałam się że Izar dostanie podusię ..... <tańczy> <tańczy>
a ja tu od Reni już jedną dostałam ... <mrgreen>
dziewczyny ... zdjęć będzie dużo, ale czy będzie to wykonalne ... bo jak widzę Izar w torpedę się zamienia .... <lol>
przy okazji wklejam zdjęcia nowego posłanka od Reni <mrgreen>
no i trochę Bronka przymusiłam aby posłanko wypróbował :-P ale zrobił to niechętnie wredolec jeden .... <mrgreen> chyba już jest zazdrosny ... <mrgreen> albo myśli "co mnie tu do babskiej podusi wpychasz <!> "

- yamaha
- Genius Loci
Dobrze ze o "babskiej podusi" dopisalas, bo juz zamierzalam ja to dorzucic !
Nie dosc, ze go ostatnio o rozowa smycz podejrzewali (ledwo ledwo sie chlopak wykrecil), to teraz na babskich falbankach mu kaza do zdjec pozowac !
<lol>
Chyba bede gdzies szukac numeru do jakiejs organizacji ochrony zwierzat .....
Nie dosc, ze go ostatnio o rozowa smycz podejrzewali (ledwo ledwo sie chlopak wykrecil), to teraz na babskich falbankach mu kaza do zdjec pozowac !
<lol>
Chyba bede gdzies szukac numeru do jakiejs organizacji ochrony zwierzat .....