http://www.forum.agilisca...er=asc&start=90Izabella1974 pisze:SUPER!Teraz aby kotki się zaakceptowały :-) A podobno łatwo nie jest. Ja też myślałam nad dokoceniem, ale KUBA jest taki rozpieszczony "jedynak", że trudno by mu było tolerować kogoś w domu. Dlatego jeszcze się zastanawiam i czekam... :-) A jakiego koloru będzie kotek?
Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
no nie jest łatwo ... to fakt ....yamaha pisze:Margi -> ja Ci juz dzis moge powiedziec, co uslysze jutro : "Jak chcesz, to bierzemy. Tylko jak go do Francji dostarczyc ?"
patrzyłam na tanie linie lotnicze, niektóre są bardzo tanie i jeszcze biorą kociaki na pokład pod twój fotel za 50zł, ale nie wszystkie tanie to mają w ofercie i jeszcze trzeba patrzec na kierunek ... ja np. do Brukseli mam dopiero tanie linie które zabierają koty od pażdziernika ...
trzeba to posprawdzać .
patrz na eurolot i olt express
- margita
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
- margita
- Agilisowy Rezydent
no tego jeszcze dokładnie nie wiemy .... może ktoś inny pojedzie też do Madzi i przywiózłby przy okazji Izar do Polski .... ale to pewnie okaże się już niedługo ... zobaczymy ...yamaha pisze:A Madzia do Polski z kociakami nie jedzie teraz ? Cos mi sie o uszy obilo, ze miala jechac.... (no i ja myslalam, ze wlasnie Ci Twoja kuleczke przywozi)
staram się jeszcze tym nie denerwować ... czasem samo się jakoś tak dobrze układa ... miejmy nadzieję, że i tym razem tak będzie ...