Dla całej gromadki
Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Tak ta ruda kupa futra i kochanego ciałka to Friccuś. <zakochana> . Moja małpka mężnieje i rośnie jak na drożdżach, jednak w główce nadal ma pstro. Łobuzuje na całego, ale też i kocha całym sercem. Uwielbia się przytulać i na szczęście nie zapowiada się na to aby mu się odwidziało <serce> . Mój mały aniołek jutro kończy już 7 miesięcy. Kiedy to zleciało <strach>
Vincuś od 2 tygodni już nie wymiotuje. Dostaje karmę RC Calm i ewidentnie poskutkowała. Przestał się też natrętnie wylizywać, pozwala się też dotykać a nawet zauważyłam, że domaga się kontaktu fizycznego <tańczy> . Z początkiem tygodnia jedziemy powtórzyć badania na bilirubinę i przy okazji przebadamy też Frodzia. Dla świętego spokoju.
Vincuś od 2 tygodni już nie wymiotuje. Dostaje karmę RC Calm i ewidentnie poskutkowała. Przestał się też natrętnie wylizywać, pozwala się też dotykać a nawet zauważyłam, że domaga się kontaktu fizycznego <tańczy> . Z początkiem tygodnia jedziemy powtórzyć badania na bilirubinę i przy okazji przebadamy też Frodzia. Dla świętego spokoju.
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj .... to dobrze że wszystko się normuje ...
a powiedz mi czy dajesz karmę RC Calm jako podstawową karmę czy tylko dodajesz do innej ... ?
Mój Bronuś też jest bardzo wrażliwy zwłaszcza podczas naszych wyjazdów i zastanawiam się wtedy czy nie dodawać mu do karmy aby lepiej znosił naszą nieobecność ...
Chodzi o dłuższe wyjazdy czyli 1 x w roku jak wyjeżdżamy na 2 tygodnie bez niego .....
a powiedz mi czy dajesz karmę RC Calm jako podstawową karmę czy tylko dodajesz do innej ... ?
Mój Bronuś też jest bardzo wrażliwy zwłaszcza podczas naszych wyjazdów i zastanawiam się wtedy czy nie dodawać mu do karmy aby lepiej znosił naszą nieobecność ...
Chodzi o dłuższe wyjazdy czyli 1 x w roku jak wyjeżdżamy na 2 tygodnie bez niego .....
- Agnieszka7714
- margita
- Agilisowy Rezydent
dzięki ... będę musiała o tym pomyśleć ... bo Brono w stresie i z tęsknoty też zbyt dużo się wylizuje i potem akurat jak przyjeżdżamy to przez dwa tygodnie leczymy kota ...
Chcę tego uniknąć ... i jakoś nad tym zapanować ... bo inaczej nigdzie nie pojedziemy ... <lol> albo tylko tam gdzie z kociastymi przyjmują ...
Chcę tego uniknąć ... i jakoś nad tym zapanować ... bo inaczej nigdzie nie pojedziemy ... <lol> albo tylko tam gdzie z kociastymi przyjmują ...
- Miss_Monroe
- Moderator