Grace Britabby*Pl
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- asiunia0312
- margita
- Agilisowy Rezydent
ale ona piękna ... coraz piękniejsza ... <zakochana>
głowa do góry ... dasz sobie radę .... my tu trzymamy kciuki i jak Ci będzie po drodze ciężko to wesprzemy na duchu ...
a w życiu czasem się tak samo jakoś układa ... więc trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli i mamie zdrówka życzę ...
głowa do góry ... dasz sobie radę .... my tu trzymamy kciuki i jak Ci będzie po drodze ciężko to wesprzemy na duchu ...
a w życiu czasem się tak samo jakoś układa ... więc trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli i mamie zdrówka życzę ...
-
kotku
Grace cały czas piękna i piękna! <zakochana> Dzięki, że chociaż tyle masz teraz na głowie wrzuciłaś kilka zdjęć i dałaś oznakę życia. Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po Twojej myśli i dużo zdrowia dla Mamy!
No i wiadomo.. ucałowania w papucie, w nosek i podrapanko za uszkiem dla cudnej Grace
No i wiadomo.. ucałowania w papucie, w nosek i podrapanko za uszkiem dla cudnej Grace
- Agnieszka7714
- Giovanna
Dziękuję za miłe słowa. Mama już po operacji, mam nadzieję, że wszystko nadal będzie dobrze.
Bartolka ja też nie mogę przejść
Grace wygłaskana, wycałowana, potargana i wymiziana.
Znalazłam jeszcze trochę zdjęć i nawet udało mi się dziś kilka zrobić. Grace zajęta była muchą i dała się obfotografować

Uploaded with ImageShack.us

Bartolka ja też nie mogę przejść
Grace wygłaskana, wycałowana, potargana i wymiziana.
Znalazłam jeszcze trochę zdjęć i nawet udało mi się dziś kilka zrobić. Grace zajęta była muchą i dała się obfotografować