Brylant i Donut OtoKot*PL
- billy_verdin
- asiunia0312
Sreberka podobają się mi i tż-towi strasznie, a Twojego Brylanta podziwiamy od niedawna.
Tylko zastanawiamy się nad sierścią, czy różni się w dotyku od brytków innego koloru <?>
Będąc na wystawie głaskaliśmy sreberko, ale jego futerko nie było tak miłe jak naszej Misi, a raczej krótsze i grubsze
Głaski dla Brylanta
Tylko zastanawiamy się nad sierścią, czy różni się w dotyku od brytków innego koloru <?>
Będąc na wystawie głaskaliśmy sreberko, ale jego futerko nie było tak miłe jak naszej Misi, a raczej krótsze i grubsze
Głaski dla Brylanta
- billy_verdin
- billy_verdin
- margita
- Agilisowy Rezydent
- billy_verdin
Trzeba go na raze zachęcać do wejścia - np. w trakcie zabawy wędką ale nie boi się i jak już wejdzie to uwielbia się w nim wylegiwać.margita pisze:właśnie taki kajak zamówiłam dla mojej dziewczynki, którą niedługo odbieram ... mam nadzieję, że w nim poszaleje ... <mrgreen>
A Brylancik zadowolony z tunelu?
Dlatego zastanawiam się nad dokoceniem złotym kocurem z tej samej hodowli ;)Giovanna pisze:Jaki on jest piękny! Od dawna kocham koty z tej hodowli. Nie wiem tylko czy bardzie zlote czy srebrne. Ale on jest pięknością samą w sobie.