Avari FaBriCat*Pl
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Hej, Ty! Spójrz z łaski swojej!

- Co byś chciał Osiołku?
Chciałem Ci tylko oznajmić, że chyba mi poliki urosły.. I jak tak czasem leże to nic nie widzę bo mi te poliki oczy zasłaniają... Ale to nic! Ty mówisz, że prawdziwe Kocurry tak mają!

- Bo mają! I są duże! I jeszcze prawdziwe kocurry nie boją się szczotki. Ale spokojnie to sekret
Szczotka? Gdzie?! Co?!

- Hej, Osiołku spokojnie. Żartowałam!
"Żartowałam, żartowałam".. Pfy. Foch! Idę się wepchnę między łóżko a ścianę. <zły>

- I tak Cię kocham Osiołku..
Ja Ciebie też... Miau
<serce> <serce> <serce>

- Co byś chciał Osiołku?
Chciałem Ci tylko oznajmić, że chyba mi poliki urosły.. I jak tak czasem leże to nic nie widzę bo mi te poliki oczy zasłaniają... Ale to nic! Ty mówisz, że prawdziwe Kocurry tak mają!

- Bo mają! I są duże! I jeszcze prawdziwe kocurry nie boją się szczotki. Ale spokojnie to sekret
Szczotka? Gdzie?! Co?!

- Hej, Osiołku spokojnie. Żartowałam!
"Żartowałam, żartowałam".. Pfy. Foch! Idę się wepchnę między łóżko a ścianę. <zły>

- I tak Cię kocham Osiołku..
Ja Ciebie też... Miau
<serce> <serce> <serce>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gdzie Ty tam Dziewczynko zaglądasz? <lol>madziulam2 pisze:nie tylko pychole ma wielkie... <gwiżdże>
Avari ty nie mów, że znowu Ci poliki urosły, bo mój Tami w kompleksy wpadnie przy tobie <mrgreen>
I nie uciekaj przed szczotką, bo szczotka to dobra rzecz. Jak by Ci Pańcia wyczesała futerko to by Ci buły oczek nie zasłaniały
Posyłam mizianki i całuski w te cudne poliki
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt: