Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Mówiłam już chyba że nie będę tu zaglądać, bo zazdraszczam misia polarnego? No i co.. nie wytrzymałam ! Śliczna jest ta Twoja dziewczynka <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Na brzuszku nie ma znaku, prześliczna dziewczynka <zakochana>
kotku

Post autor: kotku »

Brzuszek śliczny, faktycznie śladu nawet nie ma :ok: Lumi piękna i tak słodko zabiera się do spania... <zakochana>
Awatar użytkownika
MałgorzataSz
Hodowca
Hodowla: Bluemiś*PL
Kontakt:

Post autor: MałgorzataSz »

<zakochana> Jest śliczna
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

wczoraj z Szymonem doszliśmy do wnisoku, że kocisko dostanie drugie imie, Lumi Terrorystka <mrgreen> poważnie, to małe nas tak sterroryzowało, że nic w domu zrobić nie można <diabeł> w sobote wychodze do pracy, nie mija 5 minut, mój do mnie dzwoni i pyta, czy to możliwe, żeby Lumi miała rujke? <roll> pytam czemu? a on, że usiąść w spokoju nawet na minute nie może, mała chodzi i krzyczy i miauczy i wszystkie możliwe zabawki mu pod nogi przynosi <mrgreen>

aaa i zapomniałabym, od jakiegoś czasu Szymon woła na nią...mała torba <lol> to tak pieszczotliwie oczywiście ;-)) na brzuszku taki śmieszny worek jej się zrobił <shock>

Lumi Terrorysta/ Mała Torba <serce>

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

mały cudasek za mamą tęskni... u już <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Coś chyba Pańcia kręcisz :) Popatrz jeszcze raz w te oczka... i jeszcze raz.. i jeszcze raz. Lumi? Terrorystka? Coś tu się chyba nie zgadza <lol> <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Mała terrorystka <lol> córcia tęskni za mamusią, a tu ją tak od małych toreb wyzywają. Lumi powinnaś się obrazić. ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hehe jak już torebka się pojawia to znak, że nieuchronnie koteczka do pełnoletności się zbliża <lol> Ale żeby zaraz terrorystka z takimi anielskimi oczętami? <aniołek>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

no musicie mi uwierzyć na słowo <mrgreen> a jeśli nie to zapraszam :-) kicia jest bardzo rozmowna i zakładam, że z każdą cioteczką sobie chętnie porozmawia <lol>

gdzieś czytałam o tych wiszących brzuszkach, ale wydawało mi się, że to tylko u kocurków się pojawia <roll>
Zablokowany