<shock> i po wiewiórce ....Miss_Monroe pisze:a wyobraź sobie Missy, jakby tak nagle łapką brzuszek by pomacała... tam taki zamek błyskawiczny... a ona "bzyyyyyk" rozpina, zdejmuje "futerko" <rotfl> i nagle waży 3 kg <lol> !yamaha pisze:No i ze 100 gram na dredy Boba Marley'a na brzuszku trzeba odjacMiss_Monroe pisze: Missy waży 4,1 kg przez jej cudny puchaty ogon, bo wydaje mi się, że gdyby nie on to by też ważyła 4 kg <rotfl>
Bentley - niebieski brytyjczyk
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent
co ... ? <shock> no nie ....Miss_Monroe pisze:zdemuje na noc a rano po cichaczu ponownie zakłada "futrzany kombinezon" i jest wiewiórką <lol> Bentley dziwnie się na mnie patrzy jak to piszę <rotfl> . Może jego sekret też odkryłam? Tylko kim on TAK na prawdę jest? chyba skunksem <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
no to nie wiem, kim on jest... pod tym niebieskim futerkiem <lol>margita pisze:co ... ? <shock> no nie ....Miss_Monroe pisze:zdemuje na noc a rano po cichaczu ponownie zakłada "futrzany kombinezon" i jest wiewiórką <lol> Bentley dziwnie się na mnie patrzy jak to piszę <rotfl> . Może jego sekret też odkryłam? Tylko kim on TAK na prawdę jest? chyba skunksem <lol>tylko nie skunksem <!>
- Miss_Monroe
- Moderator
- yamaha
- Genius Loci
- Miss_Monroe
- Moderator
yamaha pisze:Za takie pomowienia to prosze Pani do wiezienia sie idzie !Miss_Monroe pisze: to szatan w kociej skórze <lol>![]()
Prosze natychmiast oficjalne przeprosiny przedstawic Bentley'owi slodkiemu <zakochana>
ha ha to co, przesyłać Ci go kurierem na tydzień <lol> ? chcesz się przekonać jaki jest grzeczniutki <gwiżdże> <diabeł> ? Ja kieeedyś miałam dostać Missy kurierem ale widzę, że się nie udało dogadać z firmą w sprawie przesyłki <rotfl>
- yamaha
- Genius Loci
Potrzebujemy DOWODOW, droga Pani, tylko bezsprzeczne DOWODY beda uznane (na przyklad zdjecie na ktorym kicia spi na balaganie, nie jest najmniejszym nawet dowodem na cokolwiek.... nic i nikt nie mowi, ze balaganu nie zrobila Pancia, i zrzucila potem na biednego Bentley'ka...) !