A Homer <lol> Jaka mina!
Calissi i Homer :) moje kochane kuleczki :)
- gosiaczek8807
-
Emelka
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Witam serdecznie :-)
Kociaki cudowne ale czekania to Ci nie zazdroszczę. Na pocieszenie powiem, że ja również dopiero pod koniec września odbieram mojego drugiego brysia
No i wiem coś o tym zapełnianiu czasu, ale nie ma chyba dobrego sposobu na to, aby ciągle nie myśleć o tym co mnie czeka we wrześniu 
Kociaki cudowne ale czekania to Ci nie zazdroszczę. Na pocieszenie powiem, że ja również dopiero pod koniec września odbieram mojego drugiego brysia
- yamaha
- Genius Loci
Witamy na forum !
Tutaj czas na czekanie minie Ci troszke szybciej, bo jest brysiowo i wesolo !
No i najczesciej "w oczekiwaniu" nie jestes sama, zawsze ktos sie du dokaca, prawda, dziewczyny ?
A co do kiciakow : mam slabosc do Homera (no bo taka brysiowa slodka z niego kuleczka <zakochana> ), ale za to Calissi jest point'em <zakochana> ...
Chyba bede czestym gosciem na Twoim watku
No i dwa koty naraz... <ok>
Tutaj czas na czekanie minie Ci troszke szybciej, bo jest brysiowo i wesolo !
No i najczesciej "w oczekiwaniu" nie jestes sama, zawsze ktos sie du dokaca, prawda, dziewczyny ?
A co do kiciakow : mam slabosc do Homera (no bo taka brysiowa slodka z niego kuleczka <zakochana> ), ale za to Calissi jest point'em <zakochana> ...
Chyba bede czestym gosciem na Twoim watku
No i dwa koty naraz... <ok>
-
Emelka
dwa kociaki naraz bo w tych dwóch rasach zakochaliśmy się razem z moim partnerem, a także czytaliśmy trochę o dokoceniu, i stwierdziliśmy że najlepszym wyjściem jest aby kociaki były mniej więcej w tym samym wieku jako kocięta bo można uniknąć wtedy wrogości a jest bardziej ciekawość i dojrzewać będą razem, i w tym samym czasie pojawili się w naszym domu, a także we wrześniu przeprowadzam się do nowego mieszkania które będzie urządzane też pod nasze pociechy więc to idealny czas dla nas
no i dziewczynka i chłopczyk żeby też zminimalizować wystąpienie wrogości między nimi ;) mam nadzieję że się wszystko uda;)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
-
Emelka
http://www.youtube.com/watch?v=VTsFSRHm2mA
a to jest filmik z łobuzowania małych
mniejsza kuleczka to Calissi 
a to jest filmik z łobuzowania małych