Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

będzie musiała jakoś odkupić swoje winy, czyli to nasze czekanie, a będzie to mogła zrobić tylko w jedyny sposób - baaaardzo dużo fotek i szczegółowa relacja słowna <lol>
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

animru pisze:będzie musiała jakoś odkupić swoje winy, czyli to nasze czekanie, a będzie to mogła zrobić tylko w jedyny sposób - baaaardzo dużo fotek i szczegółowa relacja słowna <lol>
Zgadzam się :-D
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Alicja pisze:
animru pisze:będzie musiała jakoś odkupić swoje winy, czyli to nasze czekanie, a będzie to mogła zrobić tylko w jedyny sposób - baaaardzo dużo fotek i szczegółowa relacja słowna <lol>
Zgadzam się :-D
Ja też jestem za :ok:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

witajcie <mrgreen>
przepraszam że tak późno, ale byłam tak zmęczona tą weekendową podróżą i wrażeniami, że po prostu musiałam odespać ... padłam ...
ale co nieco napiszę ... :-P
Izar jest przepiękną malunią dziewczynką - tak drobniusia .... w porównaniu do Bronka to kruszynka ...
Jest bardzo odważna, milusińska, nadstawia się do miziania, traktorek jak włączy to faktycznie nie można usnąć ...
ale od początku ...
spotkanie z Magdą wypadło idealnie, wszystko zgodnie z planem ...
abyście mi trochę pozazdrościły to napiszę Wam jeszcze że widziałam wszystkie kociaki z tego miotu + piękną Hexę i mamunię Tabithę .... <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Iho cudowny odważny chłopak, Izis w rzeczywistości jeszcze piękniejsza ... a Indirka z Hexą to dwie przepiękne tęcze kolorów ... <mrgreen>
pierwszą noc spaliśmy u rodziny i Izar podbiła wszystkim serca ... :-P
grzeczniutka, nauczona kuwetki, najadła się i heja do zabawy ... <mrgreen>
żadnego stresa ... piłeczka szalała po pokoju ... i tak aż do momentu jak my dorośli zdecydowaliśmy że idziemy spać ...
rozścielone łóżko to dopiero szaleństwo ... <lol>
ale gdy światła zgasły Izar grzecznie wymościła sobie posłanko w łóżku i tak spała do samego rana aż zadzwonił budzik ... taka grzeczna dziewczynka ... :-D
oczywiście nadstawianie grzbiecika do głaskanek i głośny traktorek obowiązkowo ...
krótka przerwa ...
Awatar użytkownika
animru

czekam na c.d opowieści

a zdjęcia, a zdjęcia? :->
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

margita pisze:witajcie <mrgreen>
przepraszam że tak późno, ale byłam tak zmęczona tą weekendową podróżą i wrażeniami, że po prostu musiałam odespać ... padłam ...
ale co nieco napiszę ... :-P
Izar jest przepiękną malunią dziewczynką - tak drobniusia .... w porównaniu do Bronka to kruszynka ...
Jest bardzo odważna, milusińska, nadstawia się do miziania, traktorek jak włączy to faktycznie nie można usnąć ...
ale od początku ...
spotkanie z Magdą wypadło idealnie, wszystko zgodnie z planem ...
abyście mi trochę pozazdrościły to napiszę Wam jeszcze że widziałam wszystkie kociaki z tego miotu + piękną Hexę i mamunię Tabithę .... <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Iho cudowny odważny chłopak, Izis w rzeczywistości jeszcze piękniejsza ... a Indirka z Hexą to dwie przepiękne tęcze kolorów ... <mrgreen>
pierwszą noc spaliśmy u rodziny i Izar podbiła wszystkim serca ... :-P
grzeczniutka, nauczona kuwetki, najadła się i heja do zabawy ... <mrgreen>
żadnego stresa ... piłeczka szalała po pokoju ... i tak aż do momentu jak my dorośli zdecydowaliśmy że idziemy spać ...
rozścielone łóżko to dopiero szaleństwo ... <lol>
ale gdy światła zgasły Izar grzecznie wymościła sobie posłanko w łóżku i tak spała do samego rana aż zadzwonił budzik ... taka grzeczna dziewczynka ... :-D
oczywiście nadstawianie grzbiecika do głaskanek i głośny traktorek obowiązkowo ...
krótka przerwa ...
Margi dawaj zdjęcia :hammer: , Twoje pojawienie się na forum bez zdjęć uznaję za wysoce niewłaściwe :hammer: <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

c.d.
dzisiejsza podróż do domu również bezproblemowa ... Izar grzeczniutko ją przespała w transporterku ... bez płakania i krzyków ... śliczna malunia ...
No i przyjazd do domu ... <shock>

Niestety Bronuś gentlemanem się nie okazał ... :nie:
po wejściu ucieszył się na nasz widok, ale gdy tylko zorientował się co jest w środku transportera - najeżył się i zaczął prychać i burczeć ...
mimo mojego uspokajania nie reagował - w związku z czym nie chciałam napinać sytuacji i szybciutko wdrożyliśmy plan pierwotny - czyli izolowanie kotów ... :-(
Izar moja malutka też się przestraszyła ale swój grzbiecik też nastroszyła i pokazała że syczeć to i ona potrafi ...
Jak rozdzieliłam kotuchy to Bronuś długo był w amoku wąchania ... ale teraz już wyluzował i po staremu leniuchuje na łóżku ... już tylko od czasu do czasu spogląda na drzwi drugiego pokoju ...
A Izar też troszkę straciła na odwadze i jest teraz bardziej czujna i ma na uwadze, że jakiś duży niebieski niedźwiedź po domu może grasować ...
och ... aby się oswoiły ze sobą jak najszybciej bo serce mi pęknie ... :-(
Zdjęcia wrzucę jutro bo już dziś nie mam na to siły ...
Izar jest taka delikatna i filigranowa ...
Bronuś duży, masywny ...
ale para co ? :-P
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
animru

Po pierwsze to kotka, po drugie jeszcze malutka, więc oczywiste, że musi być mniejsza, a poza tym nieraz koty mają całkiem inną budowę i tyle, nie wiem, jak to u kręciołów w porównaniu z brytkami, ale u mnie jest jak flip i flap i to w jednej rasie i tej samej płci <lol>

Bronuś pan i władca, a tu nagle jakieś małe plączące się pod nogami mu przywieźli, to się kocur musi trochę zezłościć :-> Życzę Ci, żeby kociaki szybko się dogadały, żeby nie było łapoczynów, będziemy czekać na relacje, co do stopniowego oswajania się kotków :)

A zdjęcia muszą być koniecznie, no bo jak to tak :hammer:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

no wrzucam ale takie z telefonu ... niezbyt ładne ... ale na tę chwilę innych nie mam ...

nocleg u rodzinki ...

Obrazek

w podróży ....

Obrazek
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Już miałam napisać, że jak zdjęć nie zamieścisz, to Bronuś przestanie być moim ulubieńcem :hammer: <lol> . Mała jest PRZEPIĘKNA!!! <tańczy> <klaszcze> Już pewnie jesteś w niej zakochana co <lol> ?
Zablokowany