Nadrabiam zaległosci, i umuieszczam zdjecia Pani Grażyny z Dexem, z wystawy PFA w Warszawie z 13-14 grudnia 2008. Już tłumnaczyłam się p. Grażynie przez telefon i przepraszałam, że tak długo musiała czekać, jeszcze raz bardzo przepraszam <oops>
Piękny i okazały jesteś Dexiu! Bardzo nam się podoba Twój kolor. Pewnie na żywo jest jeszcze ciekawszy. Pozdrawiamy Twój Personel Pomocniczy i życzymy dalszych sukcesów wystawowych.
Wprawdzie już 5 styczeń ale życzeń nigdy nie mało a i czas Uważamy jeszcze stosowny.Wszystkim Forumowiczom- Życzenia spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń,zrealizowania wszelkich planów i na nie kaski no i oczywiście zdrowia na życie Wam kochani i naszym pupilom życzymy razem z Dexsem.
Dorszko kochana dzięki za prowadzenie i wspomaganie.Ciekawi jesteśmy jak tam Borgiunia i malutki.Zaraz poszukamy informacji na Forum.Dziękujemy bardzo kibicom Dexsia za opinie.
Pozdrawiamy Anię i Krzysia,biedulki tak się pochorowały.Ale pewnie już jesteście sprawni.Dzieki,że tak często jesteście na naszej stronie(chwała Ci Dorszko,że ją mamy).
No i wiernego Gonabka też szczególnie pozdrawiamy.
<ok> A teraz pochwalimy się wynikami wystawy,bo zdjęcia Dorszunia była tak miła juz zamieścić.Mamy więc Chempiona po Blue City.W drugim dniu Dex dostał(pomimo złego nastawienia do wszystkich) Ex1,CACIB i BIV.I na tym koniec chwalenia,-na razie-.Tłumaczymy Dexiowi by zmienił stosunek do otoczenia bo mamy zamiar dalej startować na wystawach.Zyczymy więc jemu i nam sukcesów. My to tak przez skromność. <tańczy>
Przede wszystkim gratuluje serdecznie Championa i zycze dalszych sukcesow z nowym rokiem.
Jaki on niekontaktoway jak tak pieknie spokojnie siedzi podczas oceny na stoliku sedziowskim i u panci na rekach??
Wyglada na uosobienie spokoju i dostojenstwa.
Mam nadzieje, ze moj tez bedzie taki grzeczny podczas swojego debiutu wystawowego;)