tamisław wąsiste atrybuty ma bardzo dorodne i jedyne w swoim rodzaju! zawsze i wszędzie po wąsach go poznasz <lol> a brysia prześliczna jak zawsze, szkoda, że przez zdjęcia nie można poczuć tego jej futerka <lol> ale prezentuje się okazale :-> głaski dla idealnej pary przyjaciół
Soniu, ale Ty piękne zdjęcia robisz ... <zakochana>
śliczne te Twoje kotunie ...
a wąsiska super ... <mrgreen>
podejrzałam Bronka ... on takich nie ma ... :-P
Brysiulku i Tamisławie, jak to dobrze, że już jesteście i że możemy Was oglądać na forum, a już sie obawiałam, że zła Pani zapomniała, że istnieje cos takiego jak zdjęcia <lol>
No ale przecież Brysiunia to mądra kobietka, a jak by ją kto z tego balkonu ukradł. Lepiej dmuchać na zimne . Cudności jak zawsze. Tamisław napuchnięty jakby przestał oddychać <zakochana>
Agnieszka7714 pisze:No ale przecież Brysiunia to mądra kobietka, a jak by ją kto z tego balkonu ukradł. Lepiej dmuchać na zimne . Cudności jak zawsze. Tamisław napuchnięty jakby przestał oddychać <zakochana>
Agnieszko zgadzam się z Tobą w 100% <mrgreen>
Głaski dla Brysi i Tamisława
margita pisze:Soniu, ale Ty piękne zdjęcia robisz ... <zakochana>
śliczne te Twoje kotunie ...
a wąsiska super ... <mrgreen>
podejrzałam Bronka ... on takich nie ma ... :-P
Margita jak koty piękne to nie może być inaczej; zdjęcia też wychodzą piękne a tym bardziej Sonia to ma "łapkę" do pięknych zdjęć <ok>
jakież on ma okazałe wąsiska. istny Pan Domu..... Brysia śliczna (nie wiem dlaczego ale na zdjęciu z misiakiem przychodzi mi na myśl taka mamuśkowata opiekuńcza Pannica/Pani)
Jejku Donka mogłaś tego głośno nie mówić, bo teraz wyjdzie na to, że ja tu największą gadułą jestem Ale to wszystko dlatego, że mam skrzywienie zawodowe, ja szybciej piszę niż mówię, więc nawet tego nie zauważam. Muszę się zacząć hamować trochę <oops>
donka pisze:Śliczne zdjęcia Soniu Z Tamisia to jednak super przystojniak jest <zakochana> a księżniczka Brysia, to na balkonie taka odważna jak mój Tofiś <lol>
Jestem w szoku <shock> Sonia, ile Ty już postów napisałaś <shock>
To tylko się cieszyć, że nasza Sonia taka aktywna <ok>