Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Miss_Monroe
- Moderator
Potwierdzam, ja ze swojego swira to tylko na forum się przyznaje, bo w innych "miejscach" nie znajduje zrozumieniamargita pisze:oj to prawda ... <lol>Danusia pisze: tu jest takie cudowne ,magiczne , kocie miejsce gdzie nic co kocie nie jest nam obce i nikt nie śmieje się z kociego świra <mrgreen> <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No i my mamy dzisiaj wynik wymazu z oczka Kolorusia ,
kurs na Konstancin już był od naszej doktor Agnieszki dostałyśmy krople do oczu i jakby pieruństwo uparte było antybiotyk do łykania ale mamy nadzieje ,ze sie uda wytępić niejaką Moraxelle antybiotykiem w kropelkach. Oczywiście byłyśmy same :-) nasz smyk spał na półce , w Warszawie strasznie jest dzisiaj gorąco.
Przy okazji widziałyśmy z córą dzisiaj maleńkie kociątka które ktoś przyniósł do uśpienia ale doktor sie nie zgodziła i dziewczyny będą ratować, leczyć kociaczki i szukać im domków.
Jeszcze takich robalków nigdy nie widziałam okrutnie malusieńkie kociaczki ,a jeden był prawie bialusieńki ,takie tyciunie łapucińki rozpuściłam się.
moje kochane słoneczko <serce> <serce> <serce>

kurs na Konstancin już był od naszej doktor Agnieszki dostałyśmy krople do oczu i jakby pieruństwo uparte było antybiotyk do łykania ale mamy nadzieje ,ze sie uda wytępić niejaką Moraxelle antybiotykiem w kropelkach. Oczywiście byłyśmy same :-) nasz smyk spał na półce , w Warszawie strasznie jest dzisiaj gorąco.
Przy okazji widziałyśmy z córą dzisiaj maleńkie kociątka które ktoś przyniósł do uśpienia ale doktor sie nie zgodziła i dziewczyny będą ratować, leczyć kociaczki i szukać im domków.
Jeszcze takich robalków nigdy nie widziałam okrutnie malusieńkie kociaczki ,a jeden był prawie bialusieńki ,takie tyciunie łapucińki rozpuściłam się.
moje kochane słoneczko <serce> <serce> <serce>

- Miss_Monroe
- Moderator
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- kosanna
- Ada
<shock>- ależ Kala wydoroślała...i piękna księżniczka sie zrobiła,,,no cukiereczek po prostu,,,a Koloruś jak zwykle Księciunio pełną gębą...i zgadzam się z moją przedmówczynią, takich wielgachnych oczu jeszcze nie widziałam....cą zaczarowane....
- mam nadzieję, że bakterię zwalczycie szybciutko i niedługo Kolorado nie będzie widział świata przez łzy...
- lubię Cię odwiedzać Danusiu, tak miło i znajomo u Ciebie jakbyśmy sie znały już tysiące lat
- głaski dla kotków przesyłam

- mam nadzieję, że bakterię zwalczycie szybciutko i niedługo Kolorado nie będzie widział świata przez łzy...
- lubię Cię odwiedzać Danusiu, tak miło i znajomo u Ciebie jakbyśmy sie znały już tysiące lat
- głaski dla kotków przesyłam