Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Bartolka
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Bartolka
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
tak, tak bardzo sympatyczny PanBartolka pisze:Dziękuję Magdamadziulam2 pisze:ciesze się, że pomogłamBartolka pisze: ...Ja ostatnio dzięki Madzilam2 kupuję w Zookraku bo tam mają bardzo korzystne ceny....Nie spotkałam bardziej atrakcyjnych cen niż w tym sklepie :-) Czasem są opóźnienia, ale prowadzi ten interes praktycznie jedna osoba :-)
- Bartolka
Czas najwyższy nie wystukiwać tylko same literki, a dziewusię moją pokazać, bo dawno jej zdjęć nie zamieszczałam. Lulu już zbliża się do pierwszych urodzin i choć jest to tak zwany wiek przełomowy, dla mnie jest cały czas bobasem <zakochana> Relacje z Bibi tak są "wyszlifowane", że nie proszę o lepszą przyjaźń :-) No, ale lepiej nie zapeszać, bo co na forum dzieliłam się super wiadomością, że alergie starszych sióstr opanowane - jeszcze tego samego dnia jechałam na zastrzyk przeciwświądowy, tak mi się bidulki rozdrapały.
A więc powiem krótko - u nas wszystko OK <mrgreen>
Już nie zanudzam i Perełkę najmłodszą pokazuję :-) Lulu w jezyku arabskim znaczy właśnie Perła <zakochana>

Nie macie wrażenia, że jak się na jej pysio patrzy, to pomijając Fadusiowe pućki, jest to cała mamusia Gatta? :-)
A więc powiem krótko - u nas wszystko OK <mrgreen>
Już nie zanudzam i Perełkę najmłodszą pokazuję :-) Lulu w jezyku arabskim znaczy właśnie Perła <zakochana>

Nie macie wrażenia, że jak się na jej pysio patrzy, to pomijając Fadusiowe pućki, jest to cała mamusia Gatta? :-)