Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- asiunia0312
- yamaha
- Genius Loci
widzialam... slyszalam....asiunia0312 pisze:a niedługo (chyba) w Mazurii mają być LH <gwiżdże> <gwiżdże>
Sama nie wiem jak dlugo bede sie mogla kudlatym point'om opierac...
Jesli bedzie jakis liliowy poincik to chyba przepadlam z kretesem
Co mnie "przy rozumnym podejsciu do sprawy" trzyma, to fakt, ze sie do Polski w najblizszych miesiacach nie wybieram... wiec przewiezc kotka nie tak prosto...
- yamaha
- Genius Loci
Wiem, margi....
Troszeczke (naprawde troszeczke) zaluje, ze nie kupilismy Missy z jej dlugowlosym liliowym bratem (ktory byl cudenkiem rowniez). Ale wiadomo, jak czlowiek PIERWSZE w zyciu zwierzatko bierze, to nie tak latwo...
Pewnie kiedys drugi kot w domu bedzie, ale narazie Missy ma nas na 100%. I tak jest dobrze....
Troszeczke (naprawde troszeczke) zaluje, ze nie kupilismy Missy z jej dlugowlosym liliowym bratem (ktory byl cudenkiem rowniez). Ale wiadomo, jak czlowiek PIERWSZE w zyciu zwierzatko bierze, to nie tak latwo...
Pewnie kiedys drugi kot w domu bedzie, ale narazie Missy ma nas na 100%. I tak jest dobrze....
- margita
- Agilisowy Rezydent
ja miałam dokładnie tak samo ...yamaha pisze:Wiem, margi....
ale jak już będziecie pewni ze chcecie drugiego kotka to wtedy nie zwlekajcie ...