Vitali II von Sturmcastle
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Ada
- po tym, jak Muffin zeżarł ze smakiem swoje smaczki poszłam jednak do pracowni....teraz widzę , że wszystko w porządku, uffff..... :-)
- a swoją drogą, to co mu w tej wacie zasmakowało??? paskud jeden, jak daje do michy to wybrzydza ale takie bezsmakowe paskudztwo to wcina.....
- Sapo ma zmianę antybiotyku bo po tamtym były spore kłopoty , a teraz tylko 21 dni brania prochów i mam nadzieję , że wszystko wróci do normy :-)
- a swoją drogą, to co mu w tej wacie zasmakowało??? paskud jeden, jak daje do michy to wybrzydza ale takie bezsmakowe paskudztwo to wcina.....
- Sapo ma zmianę antybiotyku bo po tamtym były spore kłopoty , a teraz tylko 21 dni brania prochów i mam nadzieję , że wszystko wróci do normy :-)
- Ada
- widocznie już tak mamy, że zwierzaki nam uatrakcyjniają nockiDanusia pisze:<ok> za qupala Mufinka , my zawsze mamy jakieś atrakcje![]()
Kala dzisiaj pół nocy goniła pająka i wspinała sie po siatce w otwartym oknie oczywiście poł nocy ją pilnowałam pająk jak 2 łebki od szpilki <strach>
- qpal był, piękny i tak jakby watowany <shock>
- Ada
- na szczęście żaden inny kot Świetej Krowy Sapciowej nie jada....a co do Elle'go to stał przy Muffinie, kiedy ten wymiotował i ze zdumieniem patrzył co ten wariat robi...no bo jakże to tak....jedzonko dobrowolnie ...oddawać??? <shock> <shock> <shock>kotku pisze:qpal watowany![]()
![]()
![]()
Nie no. Ja nie mogę z tym Muffinkiem. Ciekawe jak skomentowałby to Elle... <gwiżdże> Bo Vitia wiadomo... pewnie też uszczknął kawałeczek krooFki