No i bardzo się cieszę, że się poukładało
Albert i nie tylko
- Miss_Monroe
- Moderator
- asiunia0312
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Fajnie wyglądają razem :-)
Moja Brysia też uwielbia przebieranie łóżka. Punkt obowiązkowy to robienie jej huśtawki. Łapiemy z Tż-tem za dwa końce poszwy i robimy jej samolot. A jak położymy ją spowrotem to ani myśli się ruszyć tylko czeka aż ją dalej będziemy huśtać. Ostatnio to nawet traktora przy tym zapuściła <lol> Takie dziwne ekstremalne sprty lubi mój Brysiaczek
Moja Brysia też uwielbia przebieranie łóżka. Punkt obowiązkowy to robienie jej huśtawki. Łapiemy z Tż-tem za dwa końce poszwy i robimy jej samolot. A jak położymy ją spowrotem to ani myśli się ruszyć tylko czeka aż ją dalej będziemy huśtać. Ostatnio to nawet traktora przy tym zapuściła <lol> Takie dziwne ekstremalne sprty lubi mój Brysiaczek
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Bardzo się cieszę <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>Hannah2 pisze:No i już wróciły![]()
![]()
![]()
![]()
Szybko
W dodatku na ZAWSZE, poustalałam z mężem wiele spraw, ale najważniejsze że koty, zawsze będą ze mną, wszystkie 4 <tańczy> <tańczy>
No i ... może jeszcze do siebie wrócimy.
Nawet nie były zbyt zestresowane jak wróciły, zachowują się normalnie.
Czułam żę wrócą, ale nie sądziłam że szybko.
Tak sie cieszę <klaszcze>
- Hannah2
Mam mały stres, serce mi zmiękło i jutro odbieram małego 4-5 tygodniowego kociaczka dziewczynkę który miał trafić do schroniska.
Podobno tak lgnie do człowieka, ze żal ściska, jest w lecznicy.
Jest jeszcze 10 kociaków zabranych ze schroniska ale ta dziewuszka podobno najbardziej potrzebuje człowieka
Dam mu dom tymczasowy, będzie do adopcji....
Mam nadzieje że moje koty nie będą zbyt zazdrosne
Podobno tak lgnie do człowieka, ze żal ściska, jest w lecznicy.
Jest jeszcze 10 kociaków zabranych ze schroniska ale ta dziewuszka podobno najbardziej potrzebuje człowieka
Dam mu dom tymczasowy, będzie do adopcji....
Mam nadzieje że moje koty nie będą zbyt zazdrosne