Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Agnieszka7714
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dzięki Dziewczyny
Aga dzięki bardzo <serce> ale Lysine oba futra dostają :-) Kolorka małpa bakteria dręczy ,ale jest juz lepiej , dwa rodzaje kropli już dostaje i Immunodol i Rutinoscorbin i powinno obyć się bez antybiotyku do brzuszka tylko pancia oczu juz nie ma <mrgreen> tylko kilo pieprzu w oczodołach , podawanie kotu kropli o 4 rano potem o 7 rozłozyło mnie na łopatki , Kala szczęśliwa bo pancia od czarnego świtu po domu chodzi ,a te poranne zabawy są najfajniejsze( oj zna to Bartolka chyba doskonale <serce> <mrgreen> ) no i micha przed 4 się pojawia
co oczywiście spełnia codzienne poranne pragnienia Kaluni .
Jak tak dalej pójdzie pancia zamieni się w sowę albo nietoperza <diabeł> i cały dzień będzie spać

Aga dzięki bardzo <serce> ale Lysine oba futra dostają :-) Kolorka małpa bakteria dręczy ,ale jest juz lepiej , dwa rodzaje kropli już dostaje i Immunodol i Rutinoscorbin i powinno obyć się bez antybiotyku do brzuszka tylko pancia oczu juz nie ma <mrgreen> tylko kilo pieprzu w oczodołach , podawanie kotu kropli o 4 rano potem o 7 rozłozyło mnie na łopatki , Kala szczęśliwa bo pancia od czarnego świtu po domu chodzi ,a te poranne zabawy są najfajniejsze( oj zna to Bartolka chyba doskonale <serce> <mrgreen> ) no i micha przed 4 się pojawia
Jak tak dalej pójdzie pancia zamieni się w sowę albo nietoperza <diabeł> i cały dzień będzie spać
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Oj Danusiu ciężki masz żywot przy tych Twoich skarbach
Wstawać o 4 rano, żeby michy dawać, to sobie nawet wyobrazić nie mogę, a co dopiero wykonać to
Coś to Dorszka nie do końca wyuczyła swoje dzieci, że w nocy się śpi i wstaje się ewentualnie o 7 rano <gwiżdże> No ja nie wiem, czy Ty jakąś reklamację nie powinnaś złożyć <lol>
Wstawać o 4 rano, żeby michy dawać, to sobie nawet wyobrazić nie mogę, a co dopiero wykonać to
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Marzenko no cos TY <shock> jaką reklamację Kalunia to moja wielka miłość to jej miauuuuu o 4 i ten różowy nochalek pchający się w dłoń ( głaszcz mnie) i to cudne cieplutkie ciałko układajace sie na mojej ręcę przy brzuchu <serce> ona zanim ruszy do miseczki musi być wygłaskana <mrgreen> ale za to ma takie mięciutkie futerko ,ze norki mojej mamy są gryzace przy niej <lol> <lol> nawet nauczyła się przytulać swoim pysiem do mojej buzi , no to ja niby co mam jej zrobic za to tylko <serce> <serce> <serce> bezgranicznie kochać a
kiedyś odeśpię <lol>
- asiunia0312
- Agnieszka7714
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Floxal jest ok ale Difadol po 2 dniach ma go dośc muszą podpiekaćAgnieszka7714 pisze:Oj Danusiu, mam nadzieję, że przez te kropelki Koloruś nie cierpi za bardzo. Niektóre z nich mocno pieką. Moje koty uciekaly gdzie pieprz rośnie.