Moje uczucia są mieszane. Całą ciążę trzyma się raczej z boku, nie było macania brzucha i takich tam ochów, ale niektórzy mężczyźni tacy są, wiem. A wczoraj powiedział mi po raz pierwszy, że jest przerażony <lol> , że to już, że on jeszcze się nie przygotował do tej całej afery. A potem dodał, ale będziemy mieć przekichaneAgnieszkaP pisze:Pewnie trochę odetchnęłaś, bo pogoda całkiem, całkiem. Nie jest już tak duszno, przynajmniej w W-wie. Aga mocne kciuki za dobre samopoczucie zaciśnięte <ok> Odliczam razem z Tobą :-)Agnieszka7714 pisze:Aguś jak to w ciąży, raz lepiej raz gorzej. Od kilku dni mam dość regularne skurcze i nic więcej się nie dzieje. Jakoś leci, byleby dotrwać do końca
A'propos porodu - to chyba dobrze, że Robert chce z Tobą rodzić? Nie do końca jesteś do tego przekonana?
Duże głaski dla Michałka <serce>
Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Agnieszka7714
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ech ci faceci... <lol>Agnieszka7714 pisze:Moje uczucia są mieszane. Całą ciążę trzyma się raczej z boku, nie było macania brzucha i takich tam ochów, ale niektórzy mężczyźni tacy są, wiem. A wczoraj powiedział mi po raz pierwszy, że jest przerażony <lol> , że to już, że on jeszcze się nie przygotował do tej całej afery. A potem dodał, ale będziemy mieć przekichane
W sumie ma jeszcze chwilę na przygotowania <lol>
- Agnieszka7714
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- asiunia0312
Ojejku naprawdę <shock> to muszę powiedzieć o tym siostrze , bo oni się niczym nie interesują...Agnieszka7714 pisze:No niestety dzieci to bilet w jedną stronę <lol> . Ale na szczęście obiecał, że po moim macierzyńskim pójdzie na tacierzyński. A plany od nowego roku są takie, że będzie mógł wziąść 8 tygodni. <mrgreen>
Trzymam kciuki za Ciebie i Michałka