Zalatuje mi tu szantażem <lol>Sonia pisze:Tak tak Danusiu, wstawię fotki, jak w odpowiednim wątku Twoją buźkę zobaczę wreszcie <diabeł> <mrgreen>Danusia pisze:Marzenko nie marudz tylko dawaj nowe fotki![]()
![]()
a co chcesz zeby serduszko ciotki pękło z tęsknoty za Tamisławem i Brysiulka też oczywiście
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Agnieszka7714
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehe to nie szantaż, tylko lekkie ponaglenie, że tak powiem, bo coś długo Danusia tych fotek nie może znaleźć <lol>Agnieszka7714 pisze:Zalatuje mi tu szantażem <lol>Sonia pisze:Tak tak Danusiu, wstawię fotki, jak w odpowiednim wątku Twoją buźkę zobaczę wreszcie <diabeł> <mrgreen>Danusia pisze:Marzenko nie marudz tylko dawaj nowe fotki![]()
![]()
a co chcesz zeby serduszko ciotki pękło z tęsknoty za Tamisławem i Brysiulka też oczywiście
- Agnieszka7714
No proszę nie ma to jak siła perswazji <tańczy> <tańczy> . Upiekłyśmy dwie pieczenie na jednym ogniu. Będą fotki i to od razu w dwóch wątkach <lol>Sonia pisze:Już nie mogę się doczekać <tańczy>Danusia pisze:mam coś ale jestem już spóżniona ,więc wieczorem<shock> <strach>
Postaram się też coś ufocić
- Miss_Monroe
- Moderator
Dobry szantaż nie jest zły <diabeł> <lol> ! W końcu komuś udało się przekonać Danusię. Już się nie mogę oczekać nowych zdjęć w obu wątkach <ok> <klaszcze> !Agnieszka7714 pisze:No proszę nie ma to jak siła perswazji <tańczy> <tańczy> . Upiekłyśmy dwie pieczenie na jednym ogniu. Będą fotki i to od razu w dwóch wątkach <lol>Sonia pisze:Już nie mogę się doczekać <tańczy>Danusia pisze:mam coś ale jestem już spóżniona ,więc wieczorem<shock> <strach>
Postaram się też coś ufocić
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No mam nadzieję, że Danusia odrobi dzisiejsze zadanie domowe <gwiżdże>
A my odrabiamy swoje ... :-)
Co tam masz ciekawego, no daj szybko, daj ...

No nie pchaj się, ja pierwsza byłam .... Ale pachnie ... AAAAAAApisik!

Bez łaski, ja się nie będę razem z Tobą bawił ...

I bardzo dobrze, bo teraz moja kolej .... Ale szałowa mycha, aaapsik! ależ ona cudnie pachnie, aaaaapsik! zaraz dostanę fioła chyba

A ja to się nie będę bawił takimi dopalaczami, bo ja jestem porządny kiciu-misiu.
Co za upadek, pod jednym dachem mam mieszkać z naćpaną kotką

Pozdrawiamy wszystkie e-ciocie
A my odrabiamy swoje ... :-)
Co tam masz ciekawego, no daj szybko, daj ...

No nie pchaj się, ja pierwsza byłam .... Ale pachnie ... AAAAAAApisik!

Bez łaski, ja się nie będę razem z Tobą bawił ...

I bardzo dobrze, bo teraz moja kolej .... Ale szałowa mycha, aaapsik! ależ ona cudnie pachnie, aaaaapsik! zaraz dostanę fioła chyba

A ja to się nie będę bawił takimi dopalaczami, bo ja jestem porządny kiciu-misiu.
Co za upadek, pod jednym dachem mam mieszkać z naćpaną kotką

Pozdrawiamy wszystkie e-ciocie