Barney & Horton
- Jupi
Hannah2, faktycznie Hortek miał jaśniutką sierść, ale aktualnie troche mu ciemnieje. Zauważyłam też centki na jego grzebiecie. Wygląda jak ciapek :-P Wcześniej był jednolity. Ciekawa jestem czy to np przez zmianę sierści, czy to tak zostanie? <hm>
Filmiku z przeprowadzkami Hortona nie udało mi się nakręcić, za to mam taki z Barnoldzikiem w roli głównej
Czasem chłopaki ganiają tak intensywnie że później sapią ze zmęczenia jak psy <lol>
Sapik
A tu ostatnio zrobione foteki naszych pociech :-)

Filmiku z przeprowadzkami Hortona nie udało mi się nakręcić, za to mam taki z Barnoldzikiem w roli głównej
Sapik
A tu ostatnio zrobione foteki naszych pociech :-)
- asiunia0312
- Jupi
Tak, zdjęcia na tarasie. Czasem wychodze z kociakami. Bardzo to lubią :-) Ale tylko na taras. Mam jakieś obawy przed normalnymi spacerami więc do takowych nie dochodzi. Obserwują ptaki, liście na drzewach, wszystko co się rusza jest ciekawe, ale tylko z tarasu
Normalnie kociaki są na szelkach, oba. A to była sytuacja kiedy Barnuś był w trakcie snu. Przebudził się na chwilę do zdjęcia i poszedł dalej spać
On jest bardziej zrównoważony, niż Hortek. Uspokajam, chłopaki są bezpieczne :-)
Normalnie kociaki są na szelkach, oba. A to była sytuacja kiedy Barnuś był w trakcie snu. Przebudził się na chwilę do zdjęcia i poszedł dalej spać