maga pisze:Magda jakie fajowe zdjęcia <ok> Gabryś uśmiecha od ucha do ucha jak go leon językuje <lol>
tak sie zawsze zaczyna... Leon przychodzi do "brata" - chodź umyje Cię - myje, myje... aż w końcu zaczynaja się zapasy
na lizanie główki nie zdążyłam z aparatem
madziulam2 pisze:
Soniu Leon jest już cięższy od Gabrysia, to taka kulka puszata - czekamy tylko na głowę jak sklep
Spokojnie... będzie miał głowę jak super sklep <mrgreen> Mój TŻ mówi, że kot brytyjski ma łeb jak telewizor <lol>
A chłopaki normalnie jakby ich linienie nie dotyczyło, stres nieznany, życie jest piękne :-) Super są <zakochana>
madziulam2 pisze:
Soniu Leon jest już cięższy od Gabrysia, to taka kulka puszata - czekamy tylko na głowę jak sklep
Spokojnie... będzie miał głowę jak super sklep <mrgreen> Mój TŻ mówi, że kot brytyjski ma łeb jak telewizor <lol>
A chłopaki normalnie jakby ich linienie nie dotyczyło, stres nieznany, życie jest piękne :-) Super są <zakochana>
Monika oni ciągle się lenią!!!! Leon jest twardzielem tylko wśród swoich, ale tak zycie jest piękne!!!!
na łeb jak sklep/telewizor liczę bardzo - na razie to taki śmieszny kotek mała główka w porównaniu do dużej doopki, ale on nie ma jeszcze 2 lat więc jest szansa na spełnienie życzeń Pańci <ok>