I bardzo ładne zdjęcia
Bentley - niebieski brytyjczyk
- ania_mruffka
Super napowietrzna sesja :-)
przed chwilą do pokoju weszła moja mama, u której rezyduję przez jakiś czas, i mówi:
- O! Jakie ładne zdjęcia Boniego, gdzie je robiłaś?? <shock>
Za żadne skarby nie chciała uwierzyć, że to nie on- zwłaszcza, że dla porównania futrzak właśnie wszedł i usiadł w identycznej pozie <lol>
Także co tu dużo mówić, podobne te nasze kociaste
przed chwilą do pokoju weszła moja mama, u której rezyduję przez jakiś czas, i mówi:
- O! Jakie ładne zdjęcia Boniego, gdzie je robiłaś?? <shock>
Za żadne skarby nie chciała uwierzyć, że to nie on- zwłaszcza, że dla porównania futrzak właśnie wszedł i usiadł w identycznej pozie <lol>
Także co tu dużo mówić, podobne te nasze kociaste
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
Niestety do tej rasy trzeba mieć pokłady cierpliwościSzopi pisze:jejku, chcę obydwa puszki i psisko i kocisko <zakochana> <zakochana> <zakochana> Po tym, jak odszedł nasz piesek marzę o takim właśnie ...
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
ale ja bym chciała, tak bardzo bardzo mocno, mogę biegać z psinką, nie ma problemu, rasa mi znana
Nasi znajomi mają goldenkę, ale niestety ma bardzo mało ruchu, przywykłą do tego, nie domaga się więcej, ale serce mi się kroi, gdy widzę jak ona wygląda, jest tak bardzo otyła biedaczka
, to zdecydowanie nie jest piesek dla ludzi, którzy nie mają czasu...
- Miss_Monroe
- Moderator
Mona ma takie szczęście, że mieszka w domu z ogromnym ogrodem, także na brak ruchu nie może narzekać
. W dodatku mama męża pracuje w domu i praktycznie cały czas jest z psem. Niestety ludzie często "porywają" się psa rasy dość energicznej i później sobie nie radzą. Moja koleżanka ma beagle i niestety z powodu braku ruchu tak zniszczył mieszkanie, że trzeba było urządzać generalny remont <shock>