Rufus, Funia i Felcia - marcowe trio z Underleyhall*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Witaj serdecznie i oczywiście miziaki powitalne dla dwupaku :kotek:
Awatar użytkownika
Migracja

Post autor: Migracja »

Szopi pisze:spojrzałam na stronkę hodowli, bo wydawało mi się, że wcześniej się urodziły kociątka, rety takie już duże są, takie dorosłe i takie cudownie puchate i przytulaśne, wiesz może ile aktualnie ważą?
Dorotka wspominała, że ok 2300 - 2400 :)

czyli ok. 5 kg szczęścia mamy w domku <klaszcze>
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

2300-2400 to było przy kastracji, czyli ponad dwa tygodnie temu. Myślę, że teraz to będzie w okolicy 2700-2800. <mrgreen>

W opisie zabrakło wspomnienia, jak pewien pozbawiony sumienia hodowca otworzył kontener i powiedział kotkom "won, poszły", a one go grzecznie posłuchały i na niskich łapkach poszły zwiedzać nowe kąty. Co prawda niskość łapek utrzymała się jedynie przez pierwsze kilka minut, ale IMHO jest to warte podkreślenia. Podkreśliłabym też fakt, że były i pod szafą i za szafą i pod łóżkiem i niestety w żadnym z tych miejsc nie chciały się ukryć na dłużej... <lol>

Rufusowi :tort: z okazji ukończenia pięciu miesięcy życia.
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

oooo, właśnie, właśnie tego się spodziewałam po tym podłym hodowcy i jego przepaskudnych kotach <diabeł>

A tak na poważnie - sto lat Rufusku, wiecznie pełnej michy i mnóstwa rzeczy wokół do zepsucia (bo jak się jest tak ładnym to można wszystko, a dobra Pancia i tak wybaczy <lol> )
Awatar użytkownika
Migracja

lakshmi pisze:2300-2400 to było przy kastracji, czyli ponad dwa tygodnie temu. Myślę, że teraz to będzie w okolicy 2700-2800. <mrgreen>
wow <shock> czyli jeszcze więcej szczęśliwości <lol> i oto chodzi!
lakshmi pisze:W opisie zabrakło wspomnienia, jak pewien pozbawiony sumienia hodowca otworzył kontener i powiedział kotkom "won, poszły", a one go grzecznie posłuchały i na niskich łapkach poszły zwiedzać nowe kąty. Co prawda niskość łapek utrzymała się jedynie przez pierwsze kilka minut, ale IMHO jest to warte podkreślenia. Podkreśliłabym też fakt, że były i pod szafą i za szafą i pod łóżkiem i niestety w żadnym z tych miejsc nie chciały się ukryć na dłużej... <lol>
potwierdzam, nie zaprzeczam - było dokładnie tak jak hodowca rzecze :)
lakshmi pisze:Rufusowi :tort: z okazji ukończenia pięciu miesięcy życia.
Już się służba postara, że by temu oto kotu nigdy niczego nie brakowało :) a zwłaszcza rąk do miziania - jutro siorka przyjeżdża :P
Awatar użytkownika
Migracja

"hej, psssyt, wskakuj, stąd lepiej wszystko widać"
Obrazek

"mogę wejść?"
Obrazek

"ja się nie pytam"
Obrazek

"mrrrr"
Obrazek
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

JESTESCIE!!!!!!!!!!
Ale super relacja! I wszędobylskie koty Doroty rozgościły się, jak na lakshmiowe przystało - były wszędzie od razu :->
A rudy to kogoś mi przypomina <gwiżdże>

Niech rosną duże koteczki i niech im się wiedzie w nowym super domu!

<serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Witajcie na forum :-) Migracja, masz niesamowicie piękne kociaki :kotek: :kotek: Cudeńka <zakochana>
Awatar użytkownika
Migracja

animru pisze: A rudy to kogoś mi przypomina <gwiżdże>
oj tak :) Rufusiak wyciągnięty na podłodze jak Twój Teoś ostatnio :) i oba piękne - rudo-białe :) :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Witam i ja z moimi 4 futerkami.
Kociaki sa przepiękne <serce> <serce>
Zablokowany