Bentley - niebieski brytyjczyk
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Mój tata chciał beagla albo gończego polskiego (uwielbia psy myśliwskie), ale też mu odradzałam, tzn. fajnie gdyby rodzice wzięli np. ze schroniska starszego, powolniejszego pieska, który zazna na stare lata odrobinki ludzkiej miłości, takie pieski nie mają przecież dużych szans na adopcję... bo niestety kierując się np. tylko urodą beagla mozna zrobić mu krzywdę, bo gdzież moi rodzice, którzy przecie nie mają już 30 lat dadzą mu radę
- Miss_Monroe
- Moderator
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
dokładnie, a moi rodzice - owszem, wychodziliby na spacer, ale ile hm... pewnie ze 2 razy dziennie po max pół godzinki, a to zdecydowanie za mało, taki piesek potrzebuje dużo bodźców, a gdy ich nie ma, to sam sobie szuka przedmiotów do zabawy w domu...Miss_Monroe pisze:Też uważam, że wzięcie zwierzątka ze schroniska jest bardzo dobrym pomysłem <ok> . Z tego co wiem, to psy myśliwskie muszą mieć bardzo dużo ruchu.
dobra koniec <offtopic> tu kotkowo miało byc
- Miss_Monroe
- Moderator
Taaaak, ale mam zdolne dziecko <lol> ! Ja to nawet lizaka w swoim życiu nie wygrałam <lol> !animru pisze:Brawo Lena, zdaje się, że Bentley wygrał w sympetycznych <mrgreen>
Bentley będzie przez tydzień na stronie głównej MODERN PET<klaszcze> <ok> <tańczy> !
Ale jestem z niego dumna <zakochana> ! (tzn. na stronie głównej będzie już jego głowa a nie tyłek <lol> )
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- asiunia0312