No chyba że oboje macie "sen sprawiedliwego" <lol> Pozdrawiam!
Ozzy i Iggy
- Maria
Hej! Drapak fantastyczny
My mamy trochę uboższą wersję waszego. Tylko nie wiem jak wy wytrzymacie z nim w sypialni.
Kiedyś wstawiliśmy drapak do sypialni, ale jak szczęśliwe kociska zaczęły rozrabiać, wspinać się i drapać ....w środku nocy ..to po pół godzinie drapak i koty wyleciały z pokoju z wielkim hukiem
Przy tym się nie da spać !
-
Gonab
- Kontakt:
Drapak super - Atlasik
U mnie dobrze się trzyma poza hamaczkiem okragłym w którym już obręcz pękła pod Bronkiem oczywiście
Napisałam reklamację do zooplusa i odpisali niemal natychmiast że przyślą, jak tylko hamaczki przyjda od producenta.
Ja jednak załatwiam inne rozwiązanie, znając te drapaczki a raczej ich hamaczki dogaduję się ze ślusarzem, który zrobi mi na zamówienie ramę-obręcz na tego mojego brytola, specjalnie wzmocnioną, aby już nigdy nie pękła. W poprzednim drapaku który tez był z zooplusa ta obręcz pękła dokładnie w tym samym miejscu, tyle że dłużej wytrzymała, bo Bronek był wtedy jeszcze mały.
A chłopaki super na drapaku, u mnie cały czas polegują na hamaczkach własnie.
U mnie dobrze się trzyma poza hamaczkiem okragłym w którym już obręcz pękła pod Bronkiem oczywiście
Ja jednak załatwiam inne rozwiązanie, znając te drapaczki a raczej ich hamaczki dogaduję się ze ślusarzem, który zrobi mi na zamówienie ramę-obręcz na tego mojego brytola, specjalnie wzmocnioną, aby już nigdy nie pękła. W poprzednim drapaku który tez był z zooplusa ta obręcz pękła dokładnie w tym samym miejscu, tyle że dłużej wytrzymała, bo Bronek był wtedy jeszcze mały.
A chłopaki super na drapaku, u mnie cały czas polegują na hamaczkach własnie.
- mimbla
- Kontakt:
Hehe, no nie wiem, zobaczymy. U nas najwięcej hałasu robią zawsze urządzając nocne gonitwy po całym mieszkaniu, ale nie mamy z tym problemów. Pewnie jeszcze trochę czasu zajmie, zanim bedą skakać po drapaku jak lemury <mrgreen>Maria pisze: Tylko nie wiem jak wy wytrzymacie z nim w sypialni.Kiedyś wstawiliśmy drapak do sypialni, ale jak szczęśliwe kociska zaczęły rozrabiać, wspinać się i drapać ....w środku nocy ..to po pół godzinie drapak i koty wyleciały z pokoju z wielkim hukiem
Przy tym się nie da spać !
Gonab- ile waży Bronek? <diabeł>
-
Gonab
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Prawda? <mrgreen> też to wypatrzyłam.maga pisze:Ja poza tematem, czyżby ktoś był na Alicji w krainie czarów <mrgreen>
- mimbla
- Kontakt:
Dla mnie to się jak najbardziej w temacie zawieramaga pisze:Ja poza tematem, czyżby ktoś był na Alicji w krainie czarów <mrgreen>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
-
kasia z gdyni
- Kontakt: