Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

No ładniejszy mdf. Myślałam, że może bezpieczniej, ale przeciez takie firmy by nie robiły niebezpiecznych.
Mnie się marzy taki do sufitu wysoki.... mamy małe mieszkanie i część podsufitowa zwiększyłaby powierzchnię życiową dla efika
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

Drapak dotarł, już jest złożony (strasznie wielki mi sie wydaje :-| ).
A kot się obraził, że jej stary drapak wyniosłam na balkon i wyniosła się razem z nim <hm>
Jak nie będzie korzystać z nowego, to chyba się pochlastam ...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Nic się nie przejmuj. Na razie to jest nowość, to mogą być takie reakcje.
U mnie, jak przyjechał drugi drapak, to też stał sobie omijany i niezauważany, a jak już spowszedniał i nasiąknął domowymi zapachami to nagle stał się ulubionym drapakiem. Teraz to nawet więcej ten nowy drapią niż ten stary.
W tym nowym mam tubę, to też myślałam, że to będzie dla nich atrakcja, a w ogóle nie chciały do niej wchodzić, a teraz Brysia tam codziennie wchodzi i jak mają chwilę gonitwy, to zawsze ucieka do tuby i z góry paca łapą Tamiego po głowie <mrgreen>
Emelka

Post autor: Emelka »

Drodzy Forumowicze, czy to prawda że można kupić drapak taniej np. od Rufiego na wystawach?? Przymierzam się do kupienia drapaka, i niedługo szykuje się wystawa kotów blisko mnie i zastanawiam się czy to nie byłoby lepsze wyjście <?>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Tak, to prawda :-) A zwłaszcza w ostatni dzień wystawy ceny są sporo niższe (producenci chcą wyprzedzać towar, żeby nie wozić tego z powrotem). Na stronie www Rufiego są w miarę aktualne informacje, na które wystawy się wybierają więc warto tam zaglądać (powinni lada dzień uaktualnic te info, na razie są do 20 sierpnia, ja właśnie wyczekuję czy bedą we Wrocku, bo tez się czaję na kolejny drapak :brzydal: )
Emelka

Post autor: Emelka »

Dziękuje za odpowiedź :) Też mam nadzieję że Rufi się pokaże na wystawie w Pruszkowie :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

yohjia pisze:Tak, to prawda :-) bo tez się czaję na kolejny drapak :brzydal: )[/size]
ktoś tu szaleje ;-)) czyżby szykowało się nowe kocie? ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja czekam na drugi drapak z promocji Hakana ;-))
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

manita pisze:
yohjia pisze:Tak, to prawda :-) bo tez się czaję na kolejny drapak :brzydal: )[/size]
ktoś tu szaleje ;-)) czyżby szykowało się nowe kocie? ;-))
<oops> tylko w planach. Ale zgoda już jest a to najważniejsze <roll> Na razie drapaczysko będzie z przeznaczeniem na balkon, bo obecny, taki "allegrowy" już kompletnie się rozlatuje i trzeba coś porządniejszego tam wstawić więc będę się rozglądać za jakimś podstawowym Rufiego, takim w miarę lekkim, poręcznym (i tanim <lol> ) co to można by szybko schować do mieszkania w razie ulewy :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Uhm :-)
Zablokowany