Drapaki
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nic się nie przejmuj. Na razie to jest nowość, to mogą być takie reakcje.
U mnie, jak przyjechał drugi drapak, to też stał sobie omijany i niezauważany, a jak już spowszedniał i nasiąknął domowymi zapachami to nagle stał się ulubionym drapakiem. Teraz to nawet więcej ten nowy drapią niż ten stary.
W tym nowym mam tubę, to też myślałam, że to będzie dla nich atrakcja, a w ogóle nie chciały do niej wchodzić, a teraz Brysia tam codziennie wchodzi i jak mają chwilę gonitwy, to zawsze ucieka do tuby i z góry paca łapą Tamiego po głowie <mrgreen>
U mnie, jak przyjechał drugi drapak, to też stał sobie omijany i niezauważany, a jak już spowszedniał i nasiąknął domowymi zapachami to nagle stał się ulubionym drapakiem. Teraz to nawet więcej ten nowy drapią niż ten stary.
W tym nowym mam tubę, to też myślałam, że to będzie dla nich atrakcja, a w ogóle nie chciały do niej wchodzić, a teraz Brysia tam codziennie wchodzi i jak mają chwilę gonitwy, to zawsze ucieka do tuby i z góry paca łapą Tamiego po głowie <mrgreen>
- yohjia
Tak, to prawda :-) A zwłaszcza w ostatni dzień wystawy ceny są sporo niższe (producenci chcą wyprzedzać towar, żeby nie wozić tego z powrotem). Na stronie www Rufiego są w miarę aktualne informacje, na które wystawy się wybierają więc warto tam zaglądać (powinni lada dzień uaktualnic te info, na razie są do 20 sierpnia, ja właśnie wyczekuję czy bedą we Wrocku, bo tez się czaję na kolejny drapak
)
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
- yohjia
<oops> tylko w planach. Ale zgoda już jest a to najważniejsze <roll> Na razie drapaczysko będzie z przeznaczeniem na balkon, bo obecny, taki "allegrowy" już kompletnie się rozlatuje i trzeba coś porządniejszego tam wstawić więc będę się rozglądać za jakimś podstawowym Rufiego, takim w miarę lekkim, poręcznym (i tanim <lol> ) co to można by szybko schować do mieszkania w razie ulewy :-)manita pisze:ktoś tu szalejeyohjia pisze:Tak, to prawda :-) bo tez się czaję na kolejny drapak)[/size]
czyżby szykowało się nowe kocie?
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: