Julek i Zuza
- asiunia0312
- yohjia
- yohjia
Jeszcze parę dni jest do nadrobienia <lol> Jejuś, jak one tęskniły, jakie one miziaste się zrobiły, wracam z pracy aJelon co? pakuje sie na ręce i wystawia gardziołko do miziania (a dodam tylko, ze - przed wyjazdem- każde wzięcie na ręce okupione było okropnym krzykiem: babo, no co ty mi robisz, no puści mnie już, puść! <lol> )kotku pisze:Ach jakie to było wspaniałe powitanie! <klaszcze> <zakochana> Koty są jednak wspaniałe. Wytulaliście się za wszystkie czasy?
- yohjia
Sapcio Ady natchnął mnie do umieszczenia tych zdjęć :-) Co prawda to nie moje dziecko, a jedynie bratanek
Przedstawiam Wam Eresa, futrzaka mojego brata (ale kocham go jak swoje dziecię), nie mieszka aż tak daleko bo jedyne 100 km od Poznania..odwiedzam tak często jak się da (z kotami rzecz jasna! bo to jeden z najlepszych kumpli, a już zwłaszcza jego ogon <lol> )
Odbierając kociszony po naszych wakacjach prawie cały dzień spędzilismy u moich rodziców i brata - nie mogłam więc przepuścić takiej okazji, żeby nie zabrać Ereska na spacerek nad jeziorko. Ta psina charakter ma wypisz wymaluj jak moje czarne dziewczę - fiu bździu w głowie no i woda pod wszelką postacią - aj low ju <lol>

Wiem, że kiedyś, za lat parę, i taki kudłacz u nas zgości :-)
Odbierając kociszony po naszych wakacjach prawie cały dzień spędzilismy u moich rodziców i brata - nie mogłam więc przepuścić takiej okazji, żeby nie zabrać Ereska na spacerek nad jeziorko. Ta psina charakter ma wypisz wymaluj jak moje czarne dziewczę - fiu bździu w głowie no i woda pod wszelką postacią - aj low ju <lol>

Wiem, że kiedyś, za lat parę, i taki kudłacz u nas zgości :-)