Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Piękny brzuszek. Kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! <ok>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Aguś prześlicznie wygladasz :ok:

a kocurrry to łobuziaki <mrgreen> oj będziecie musieli pilnowac różowego koteczka <serce>

coś te prawdziwe chłopaki w sobie mają <mrgreen> Kolorek łobuz też włazi wszędzie gdzie tylko mu w oko wpadnie ja już niejednokrotnie byłam bliska zawału ,a potem skakał nam na głowę spod sufitu <shock>
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Z góry przepraszam za <offtopic> , ale muszę to powiedzieć: Aga wyglądasz rewelacyjnie.
A teraz coś o kotach, żeby nie było, że tylko się ich panią zachwycam :-) . Kocurra są cudowne, niezwykle fotogeniczne, a na kolana powaliła mnie poza wykończonego upałem rudego kociastego.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Aguś się powtórze za dziewczynami - ciąża Ci słuzy. A co do chłopaków to wierzę, że jak Michałek do domu przyjedzie to będziesz mieć trzy dodatkowe mamki (a może tatki <rotfl> ). Niech by tylko młody zapłakał, zakwilił - już widzę jak lecą na łeb na szyję zobaczyć cóż to za potwora "gryzie" naszego ludzia mini <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Slicznie wygladasz, Agus, i sliczne masz okraglutkie brzusio :ok:
Az nie do wiary ze to juz za miesiac ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Aguś ja nic nowego nie wymyślę, ale bardzo ładnie wyglądasz. Masz taki fajny brzuszek, że po rozwiązaniu, szybciutko wrócisz do swojej normalnej wagi, albo nawet będziesz szczuplejsza, jak będziesz karmić.
A chłopaki mam nadzieję, że staną się takimi wspaniałymi "tatuśkami" dla Michałka, jak Tosiek dla Moruska <ok>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Aguś, ja też nie mogę wyjść z podziwu, że to już ósmy m-c - wspaniale wyglądasz :-) Mam nadzieję, że upały trochę zelżeją i te ostatnie tygodnie miną Ci szybko :-)

Bardzo jestem ciekawa jak kociaste zareagują na nowego lokatora miejscówki, o którą teraz toczą spory :-D :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Agnieszko, jak ładnie wyglądasz :-)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Aguś, ty chudzinko! 35 tydzień a brzusio takie zgrabne :-) Ślicznie wyglądasz <gwiżdże>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ojeju, tak mnie długo nie było, a tu takie fajne zdjęcia się ukrywają: fajowe kociaste (pozy obłędne przybierają) i fajowa TY z brzuchem fajowym też! <serce>
Zablokowany