Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Trzeba powoli kończyć wątek miotu N - dziś do nowego domu pojechała Niri, mam nadzieję, że się moja perełeczka dobrze zaaklimatyzuje u swoich nowych ludzi, przeurocza młoda para, niech się im wszyskim dobrze wiedzie
Negrę oglądać już będziecie tylko w wątku "Dla Starych", i to nie wiem, kiedy, bo jutro wyjeżdżam, i nie będzie mnie czas jakiś
Negrę oglądać już będziecie tylko w wątku "Dla Starych", i to nie wiem, kiedy, bo jutro wyjeżdżam, i nie będzie mnie czas jakiś
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Niri laleczko, kocia mała księżniczko Kaluniu bis jak ja się bardzo cieszę ,że znalazłaś nowy domek <serce> .
Słoneczko kochane <zakochana> życzę Ci wszystkiego naj naj naj bardziej kociego <serce> prawdziwego oddanego kociego domku ,żeby było Ci jak najlepiej.
a na śliczną Negre <zakochana> poczekamy <mrgreen> ona ma swój cudowny domek <serce>
Słoneczko kochane <zakochana> życzę Ci wszystkiego naj naj naj bardziej kociego <serce> prawdziwego oddanego kociego domku ,żeby było Ci jak najlepiej.
a na śliczną Negre <zakochana> poczekamy <mrgreen> ona ma swój cudowny domek <serce>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: