Lumi :)
- Agnes
Kosanna, czasu brak
codziennie zaglądam i staram się być na bieżąco,
ale przyznaje, że w kilku wątkach już się pogubiłam
Szykujemy się na wakacje, za tydzień w niedziele wylatujemy, Lumi ten tydzień spędzi u Kingi, więc wraca do Rodzinnego domu. Troche się boje jak to będzie. Ciężko mi będzie ją zostawić
od kilku dni podaje jej immunodol i salmopeta. Mam nadzieje, że będzie dobrze, ale jak tylko o tej rozłące pomyśle, to już tęsknie... zdjęcia będą po powrocie, chyba że uda mi się wygospodarować chwilke wcześniej, ale w to wątpie. Tak czy ianczej, jesteśmy z Wami, ale z ukrycia
pozdrawiamy! i głaski posyłamy

ale przyznaje, że w kilku wątkach już się pogubiłam
- Miss_Monroe
- Moderator
- Joanna P.
- Agnes
Dziewczyny, do urlopu jeszcze ponad tydzień, pracuje do końca przyszłego tygodnia
ale bardzo Wam dziękuje
wiecie co mnie najbardziej martwi? to, że Lumi pokocha kocie towarzystwo (a tam takiego nie brakuje) i będzie płakać po powrocie do domu, a my w tej chwili nie możemy się dokocić <hm> no nic, zobaczymy jak to będzie...
mam troche napięty tydzień, więc zdjęć niestety nie będzie, jedyne co moge, w wolnej chwili pozaglądać do Waszych futerek
mam troche napięty tydzień, więc zdjęć niestety nie będzie, jedyne co moge, w wolnej chwili pozaglądać do Waszych futerek