margita pisze:Lenka ... co się dzieje ... teraz jeszcze uczulenie
mój żwirek też się strasznie nosi - i też nie ma znaczenia czy jest wycieraczka ...
nigdy nie miałam innego więc nie umiem poradzić który by nie uczulał i jest dobry ...
może dziewczyny pomogą ...
teraz i za Ciebie kciukam <ok>
Wet mi mówił o silikatowych ale nie wiem, czy Bentley'owi będzie odpowiadał bo on od początku tego Cat's używał
nic się nie martw, powinien zaakceptować ...
mój Bronuś nawet zaakceptował zwykły podwórkowy piasek w ogródku i tam załatwia swoje potrzeby jak jest w ogrodzie ... leniuszek nie ma czasu aby do domu wejść i w kuwecie sprawę załatwić ... a to taki zwykły szary piach ... <shock>
Lenka super ze to nic takiego bardzo złego, przedtem sprawdzałam na telefonie na szybko tylko czy już coś napisałaś i mi ulżyło
Masz super weta!!!! z dobrym prowadzeniem Bentleya w mig pokonacie problem!!!!
a może próbuj pomału mieszać taki silikatowy
ja musiałam wyjsc z cats best i tak wlasnie mieszalam po trochę zeby kotów nie szokować...
Witcha kochana jesteś właśnie będę mieszała, nie wiem, czy ten silikatowy nie trzeszczy jak kot po nim chodzi i Bentley nie będzie się bał korzystać z kuwetki
ja tu wlazłam, bo o tym uczuleniu wyczytałam i pomyślałam, że zajrzę do Ciebie dopytać się i o zdrowie zapytać a tu widze, że Bentley lekarstwa bierze ...
Tak wszystko na raz ....
Bentuś mówię do niego zdrobniale . Jestem alergiczką i mam astmę dodatkowo, dlatego betonitowy odpada bo strasznie pyli, miałam na próbę i od razu przeszłam na Cat's a wydaje mi się, że silikatowy bardzo nie pyli i się bardzo nie roznosi.
Lenka, zapytałam o ten bentonit najpierw bo on cichy, jejku jeszcze masz astmę...
ja nie próbowałam nawet silikonów żadnych gdyż poniewaz moja Ninka to taki biedaczek straszaczek, boi się własnego cienia... wiec pomyślałam że dodatkowo jej dodawać stresa to już wogóle porażka jako opiekuna...
ale podczytywałam o nich dośc sporo, więc myślę ze Wam powinno się stopniowo powoli udać...
pisz na bieząco jak postępy w przestawianiu
Głaski dla Bentusia