Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

o w mordę, to zrobiłam zakup życia <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
I oczywiście ta informacja co Sonia napisała jest wszędzie dostępna, ale ja zobaczyłam ładne i jak sroka do blyskotki :mimbla: co za głupol ze mnie <oops>

No, ale modyfikacja z myszką i wyłapywaniem jej się sprawdza, więc nie jest źle ;) Choć tor byłby fajniejszy :) Nic nie powiem TŻ-owi :zalamka:
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

o w mordę jeża <gwiżdże>

nie martw nic, bedzie miała jak w realu ze o zżarełko się trzeba postarac trochę a nie samo wchodzi do miski ;P

a jak uszko Effy?

hello widzę żem niejedna od zmiany nicka :D siem zorientowała jak przy Twoim avatarku nie ten co trza zobaczyłam napisik Molly ;D
Awatar użytkownika
Molly

Uszko już dobrze :) Czyściutko jest, musiałam się nauczyć jak czyścić ucho kocie, ale teraz pewnie to już robię. Mam nadzieję, że będzie ok.
Wczoraj jak zakrapiałam to było już zupełnie czysto.
mam nadzieję, że uff uff

Patrzcie - Kochana Dorszka mi zmieniła nick :D

A młoda dziś wyskoczyła na siatkę na balkonie, za pticą, tak wysoko powyżej barierki <shock>

montaż siatki był najlepszą inwestycją dla Effy
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Właśnie widzę inny nick :-) ! Jakieś zdjęcia nowej małej by się przydały <gwiżdże>. Molly widzę, że chorowitki z tych naszych kociastych :-( . Dobrze, że z uszkiem Effy już lepiej <klaszcze> !
Awatar użytkownika
Molly

Obiecuję, że coś fajnego wrzucę jak tylko przestanie spać tyle, przez te upały aktywność ogranicza się do maczania pychola w poidle i czasem w misce z karmą... ale bez przesady, bo miska dalej stoi <lol>

Zmieniłam, bo jak ktoś pisał margi - to ciągle myślałam, że to do mnie. Strasznie się myliłam:) Nicka margit miałam od 98 roku kiedy to na IRC-u buszowałam i tak mi został , nawet w realu tak ludzie do mnie mówili, więc trudno mi się odseparować, ale Molly będzie ok - to była moja ksywka do 98 roku więc też taka swojska ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

To ja tak zdrabniałam i zamęt wprowadzałam <lol> Nick super i w takim razie czekam na nowe fotki <ok> !
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

rety, głowię się skąd ja Cię znam... to margi margi przecie! :)

Dzień bez forum i same niespodzianki :)

głaski dla Efficzka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Molly

Effy : Dziękuję za głaski, jak nie za dużo to nawet lubię:D Ale upał, nawet za muchą mi się nie chciało biegać. Pani M. zostawiła mi na dziś cały jeden tunel, a Pan T. powiedział, że musi mi domek zaprojektować, skoro tak lubię w tych tunelach buszować. Ale mnie kochają <mrgreen>
I wiecie co - mam nowe jedzonko, wygląda jak to co zwykle, ale chrupki są TAAKIEEE PYSZNEEE mrrmmmrrrrmmm.... to będzie moje ulubione jedzonko.

A poza tym to wczoraj chciałam upolować kropkę ( a co jeśli wszystkimi czerwonymi kropkami sterują ludzie ??!!!). Kropka wskoczyła do mojej wody <zły> no to ja hop za nią, bo to już przesada jest - noo... zmoczyłam się okropnie, a kropka zwiała. Przysięgam kiedyś ją dorwę!

oooo... Pani M. prosi, żeby pokazać moje zdjęcia :) No to... Taaa daaam !
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Jupi

Post autor: Jupi »

Effy, jaka z Ciebie piękna panienka <serce> :kotek:
Ależ Ty masz dobrze z tymi człowiekami :-D
Pamiętaj, nie poddawaj się. Pociesze Cię, Barnuś i Hortek też polują na czerwoną kropkę.. i też nie udało im się jej dorwać ;-)) Taka to kropka jedna :->
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

to przeze mnie ta zmiana nicka :-(
a przez chwilę też pomyślałam, że ktoś nowy na forum - troszkę mi przykro ... :-|
mamy tak samo na imię to i nicki mamy podobne :-P
mi nie przeszkadzało, ale jak Tobie lepiej to niech będzie - choć ja do Margit się przyzwyczaiłam :-) ale Molly też jest bardzo ładnie :-D

Effy na zdjęciach przepiękna, pysio przesłodkie ... <zakochana>
Zablokowany