Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

A jakie to pyszne nowe jedzonko ?
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

margita no co Ty :hug: to z wygody, po prostu, ciągle myślałam, że wszyscy do mnie gadają - jakiś kompleks czy jak <lol>
już się nie przykruj, bo i mnie się zrobi, a przecież fajnie się.
Piątek wieczór - proponuję :party:

Yamaha - RC Growth , wcześniej było kitten 36 tez RC, ale tym nowym się zajada dosłownie <tańczy>

Effy: Jupi przekaż chłopakom, że jak rozkminimy wspólnie tę podejrzaną sprawę z kropkami to je wszystkie załatwimy co do jednej 8-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Witaj!
Jak się cieszę, że trafiłam na wątek Effy, Twój i Twojego męża, który musi być kapitalnym facetem, skoro z miłości dla kota i żeby się z nim pobawić buduje dla niego tunele!
Kapitalnie opowiadasz historię i anegdotki z życia wzięte. Przeczytałam wątek od deski do deski. Wstyd się przyznać, ale gdyby nie Twój wpis jeszcze trochę by mi zajęło zanim bym go odnalazła. Na forum zdecydowanie za dużo rzeczy do czytania ;-)) :-) , normalnie człowiek się nie wyrabia! Odnalazłam wiele rzeczy wspólnych (muszę się przyznać, że też obwąchuję swojego kota <oops> , zanurzam nos w futrze i czuję taki śliczny zapach, który działa na mnie... uspokajająco. Wszystko co zdrowe i młode pięknie pachnie i jak się okazuje nie tylko ludzkie niemowlęta, ale te kocie również, nawet już te trochę wyrośnięte! :-D
Dopiero teraz odpowiadam na pytanie, bo wątek czytałam na raty, ostatnio jakieś zarzęsienie rzeczy do zrobienia. Te badania znalazłam w książce Rogera Tabora "Kot 100 sposobów na jego poznanie". Są jeszcze Understanding cats i cat behavior, a najciekawsza to chyba the wild life of the domestic cat. Głaski dla Effy :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Ależ mnie rozbawiła historia z kropką <lol> Effy musisz wiedzieć, że czerwone kropki bywają bardzo zdradliwe.
Ślicznie rośniesz dziewczynko i jakie masz ładne futerko :kotek:
Awatar użytkownika
Molly

Kosanna bardzo mi miło, że zajrzałaś :) Dzięki za informację dotyczącą tych badań - poszukam sobie :) Ostatnio koty to moje naczelne hobby <serce>

kotku ja czasem żałuję, że nie mam non stop kamerki włączonej, bo z tymi naszymi futrami to można boki zrywać ze śmiechu i myślę, że nie Ty jedna nie raz obśmiałaś się jak norka z tych kocich przygód :)

Wrzucam fotki z porannego polowania - to już rytuał jest :)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

O jaka fajna Panna zaaferowana widokami na dworze :kotek:
Awatar użytkownika
Molly

oj bardzo zaaferowana , szaleństwa są, niestety w trakcie szaleństw trudno zdjęcie zrobić <lol>

ale jak poszalejemy z Panem T. :) to wtedy można poleniuchować ... Obrazek
kotku

Post autor: kotku »

Kolejnym etapem będzie sen na głowie pana <mrgreen>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

albo na klacie ... <mrgreen>
zdjęcia z TŻ-tami to moje ulubione ... <mrgreen>
faceci zawsze wypierają się że lubią koty (oczywiście nie wszyscy), a tak naprawdę kiedy przyjdzie im spotkać jakiegoś na swojej drodze - to wtedy je bardzo kochają ...
i to są fajne widoki ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Śliczna jest Effy i widać, że bardzo ciekawa świata :-) .
Zablokowany