Drapaki
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja w zeszlym roku miałam pomysł zrobienia drapaka z kawałka pnia z wielgachnymi gałęziami ( mamy kawał lasu ,więc byłoby z czego zrobić nawet taki fajny podeschły pień wybraliśmy ale ile to roboty TŻ najpierw chciał ,a jak się głębiej zastanowił to się wystraszył , okorować , oszlifować jakieś legowiska zrobić <strach> i na razie pomysł zawisł ale moze w przyszłym roku <mrgreen> , zważywszy ,że w tym roku TŻ sciągał w nocy Kolorka z bojlera który jest zamocowany w łazience nad kabiną <shock> bo tam akurat z racji dachu dwuspadowego prawie 4 metry są ,więc Kolorek byłby szczęśłiwy mając wielgaśne drzewsko w pokoju.
- yohjia
Dobre! Ale jak to się ma do jednego z punków ich regulaminu, który (w końcu!) pojawił się na stronie (to jeden z moich punktów):Miss_Monroe pisze:Hakan stworzył nawet nową zakładkę "ważne informacje dla klienta"
NIE WSZYSTKIE DRAPAKI KTÓRE SĄ UMIESZCZONE NA NASZEJ STRONIE (fotografia) ODPOWIADAJĄ OPISOWI DANEGO DRAPAKA. WSZELKIE KOLORY KTÓRE SĄ NANIESIONE NA SŁUPACH CZY TEŻ LINACH, JAK RÓWNIEŻ POMPONY SĄ JEDYNIE PROPOZYCJĄ DLA KLIENTA JAK MOŻE WYGLĄDAĆ DRAPAK !
Wszystkie informacje są w opisach drapaka ( co drapak posiada lub nie ) i są to rzeczy wyjsciowe. [..]
(...).
"Informacje zawarte na stronach Sklepu są aktualne i zgodne ze stanem faktycznym, jednak nie są one gwarantowane w jakikolwiek sposób"
Czyli, że zdjęcia nie zawsze odpowiadają opisowi drapaka, a opis - stanu faktycznemu drapaka, jaki zamówiliśmy i jaki zostanie dostarczony przyszłemu właścicielowi...Dobre, dobre <lol>
Ależ Panie Prezesie, toż to niezgodne z polskim prawem jest! Radzę, aby przed napisaniem regulaminu zapoznać się z literą polskiego prawa, które - na szczęście - stoi ponad takimi praktykami...
- Miss_Monroe
- Moderator
yohjia też mnie to rozśmieszyło no ale cóż.. najważniejsze, że Bentley jest zadowolony z drapaka i skacze po obu i sam nie wie, gdzie ma się podziać<lol> . Już przymierza się do tego, aby poleżeć na obu drapakach jednocześnie ale nie ma na to jeszcze pomysłu <lol> Ja im antyreklamę będę robiła wśród znajomych ale nie ze złośliwości, tylko po prostu nie podoba mi się trakowanie klienta jak natrętnej muchy. Jak zapłacił, to nic więcej już ich nie obchodzi.
- Agnes
widze, że zaliczam się do grona nielicznych, którzy nie mieli problemów z w/w firmą, a zamawiałam u nich dwa drapaki, jeden dla Lumi, z modyfikacjami (wszystko zgodnie z tym o co prosiłam) plus wysyłka do IE, drugi dla Bahirka Rodziców. W obu przypadkach zarówno kontakt, przesyłka, jak i sam drapak, wzorcowo...
aż dziwi mnie to w jaki sposób potrafią potraktować klienta <hm>
aż dziwi mnie to w jaki sposób potrafią potraktować klienta <hm>
- Miss_Monroe
- Moderator
- Agnes
zapewne jest tak jak mówisz, jeśli ktoś z firmy to czyta (a czyta) powinien te uwagi wziąść do siebie...Miss_Monroe pisze:Wydaje mi się, że nie miałaś żadnych problemów, bo wszystko było ok i wszystko zgadzało się z zamówieniem. Pewnie gdybyś miała jakieś "ale" to nie wiadomo jakby wszystko się potoczyło. Niestety firma ma ogromny problem z przyjmowaniem krytyki i uwag od klientów.
- Miss_Monroe
- Moderator
Bentley od wczoraj zaczął wieczorne polki galopki <lol> z wykorzystaniem obu drapaków <klaszcze> ! Kto by pomylał, że drugi drapak tak rozrusza tego śmierdzącego lenia, chociaż wydaje mi się, że jest to przejściowe <lol> . Oba drapaki super prezentują się obok siebie i wyglądają jak mini kocie wesołe miasteczko :-) . Jednak numerem 1 jest wylegiwanie się w rozecie od Rufiego.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenka foteczki poprosimyMiss_Monroe pisze:Bentley od wczoraj zaczął wieczorne polki galopki <lol> z wykorzystaniem obu drapaków <klaszcze> ! Kto by pomylał, że drugi drapak tak rozrusza tego śmierdzącego lenia, chociaż wydaje mi się, że jest to przejściowe <lol> . Oba drapaki super prezentują się obok siebie i wyglądają jak mini kocie wesołe miasteczko :-) . Jednak numerem 1 jest wylegiwanie się w rozecie od Rufiego.
- Miss_Monroe
- Moderator
- asiunia0312
Co myślicie o nowej serii drapaków Rufiego mocowanych na ścianę? Mieliśmy kupić drapak własnego projektu, ale niestety cena nas przerosła
. Poza tym Misia, coraz rzadziej śpi na drapaku i tubie, woli swój transporter na szafie i duży drapak byłby wyrzuceniem pieniędzy w błoto
A że coś drapać musi to zastanawiamy się nad takim drapakiem http://www.drapaki.pl/pl/dra/172-drapak ... -wer2.html z przedłużeniem dolnego słupka o 10cm i powieszenia 20 cm nad ziemią. Co o nim myślicie?
Czy wiecie może, czy jest szansa na rabat u Rufiego? :-P
Czy wiecie może, czy jest szansa na rabat u Rufiego? :-P