Bazyl, Simon i Apsik

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

...a jak takie maleństwo "zgubi" się w mieszkaniu <shock> <lol> ? To jak szukanie igły w stogu siana <lol> ! Bentley'a łatwo mi znaleźć, bo on jest przy miskach, albo w rozecie <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Manitko ileż dzieje się u Was w Rodzinie <mrgreen> Fantastycznie normalnie <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Miss_Monroe pisze: Bentley'a łatwo mi znaleźć, bo on jest przy miskach, albo w rozecie <lol>
:haha: MM !
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

yamaha pisze:
Miss_Monroe pisze: Bentley'a łatwo mi znaleźć, bo on jest przy miskach, albo w rozecie <lol>
:haha: MM !
cóż poradzić na takie oczywiste fakty ;-))
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

manita pisze:Wiecie co- bedzie u nas druga mała psinka <lol> , zwariowała tym razem moja siostra. Chłopczyk jest jeszcze maleńki, zmiana domu w połowie października. Jest biały w czekoladowe łatki. Wariactwo jakieś <lol> .
Super wiadomość <klaszcze> Tym bardziej że to maleństwo jest cudne i wzbudzające instynkty macierzyńskie absolutnie <serce> Tylko wiesz co... Już dawno się chciałam zapytać. Jaki Wy macie metraż? <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

mamy 64m ale psinki nie będą z nami mieszkały <lol> . U mnie tylko 1 mąż, 2 dzieci, 3 koty ,stado rybek i krewetek. To tyle z "żywca" nie licząc przelatujacych much i innych robali <lol>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

manita pisze:mamy 64m ale psinki nie będą z nami mieszkały <lol> . U mnie tylko 1 mąż, 2 dzieci, 3 koty ,stado rybek i krewetek. To tyle z "żywca" nie licząc przelatujacych much i innych robali <lol>
1 mąż, 2 dzieci, 3 koty na 64m?! I jeszcze krewetki?! I ryby?! Biegnę do mojego męża, dość embargo na 3. kota <diabeł> 64m to ja mam jeszcze wolne, poproszę o drugiego męża, jeszcze 2 dzieci (a co mi tam <lol> ) i 3 dodatkowe całkiem nowe koty <lol> Rybki mu daruję. Co będzie biedak skrobał szybkę <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Kochana, z taką powierzchnią możesz zaszaleć <lol> . Nawet wielbłąda dałoby się hodować na posag <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Manita <rotfl>
pojechała Ci z tym posagiem co Haniu <mrgreen>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Haniu, dobrze kombinujesz - jak przedstawisz taką listę, a potem tak naprawdę okaże się, że chodziło Ci tylko o jednego jeszcze kotka, mąż odetchnie z ulgą i zapomni o embargo <lol>

Anitko sorry za <offtopic>
Zablokowany