brytki to duze koty
Wielkość i waga brytyjczyków
- SHEszunia
Naczytalam sie tego watku i jak glupia polecialam na wage razem ze swoja kicia.. Moja Midusia wiek prawie 4 miesiace osiagnela wage 1,7 kg. To wszystko dzieki wam moje kochane. Wiem jak ladnie wygladalaby na karmie reklamowanej firmy. Dziekuje dziewczyny, ze moge sie od was uczyc opieki nad moim drugim skarbem <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Jak na rosyjskiego kota, to moze i tak <lol>Miss_Monroe pisze:Mi wczoraj w klinice Pani z recepcji (pomaga w zabiegach i studiuje weterynarię) jak zobaczyła Bentley'a powiedziała: "oj przydało by się odchudzić koteczka" <shock> . Bentley waży tylko 4,5 kg... chyba przesadziła z tą oceną
Pani sie rasy pomylily po prostu <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Też tak myślę :-)yamaha pisze:Jak na rosyjskiego kota, to moze i tak <lol>Miss_Monroe pisze:Mi wczoraj w klinice Pani z recepcji (pomaga w zabiegach i studiuje weterynarię) jak zobaczyła Bentley'a powiedziała: "oj przydało by się odchudzić koteczka" <shock> . Bentley waży tylko 4,5 kg... chyba przesadziła z tą oceną
Pani sie rasy pomylily po prostu <lol>
-
BooBoo
-
kawka1233
- Molly
Kawka ja też mam malucha, na pół roku - 3 kg i to po licznych kombinacjach z jedzeniem, bo typ niejadka. Jeżeli kotek zdrowy, bawi się, ma apetyt, nic mu nie dolega to chyba trzeba się pogodzić, że jest drobny. Poza tym dziewczyny mnie uspokoiły, bo przecież brytki długo dojrzewają i obecna waga może, ale nie musi oznaczać, że będzie to szczuplak taki całe życie
btw. minęły dwa tygodnie od ostatniego ważenia i dalej mamy na wadze 3 kg.
btw. minęły dwa tygodnie od ostatniego ważenia i dalej mamy na wadze 3 kg.
-
kawka1233