Barney & Horton

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Trzymam kciuki za spokojną noc :ok:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ja również :ok:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dobrze, że już po :-) Spokojnej nocy i całusy dla koteczków :kotek: :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Super, że już po wszystkim :ok: Dzisiaj już pewnie nie pamiętają, co było wczoraj :ok:
kotku

Post autor: kotku »

Przypominam sobie, że miałam podobną sytuację i dziewczyny radziły mi żeby dać kotkowi troszkę gerberka z indykiem i zobaczyć co będzie. Także nie głodziłam Tośka bardzo, pozwoliłam mu trochę skubnąć i wszystko było ok.
Fajnie, że zabieg już za Wami :ok: Jajka z głowy, że tak się wyrażę ;-))
Awatar użytkownika
Jupi

Post autor: Jupi »

Bardzo dziękujemy za :ok:
Noc minęła w miare spokojnie. Pomijając fakt, że pół nocy wylizywały opatrunek na łapkach. Odgłos dosyć wyraźny (szorstki języczek o szorstki opatrunek), więc i ja nie mogłam spać ;-)) W końcu nad ranem usnęły z nami na łóżku <roll>
O Gerberkach nie pomyślałam, a szkoda. Na szczęście wytrwały ta straszną głodówkę. Jak rano postawiłam miseczki to aż drżały na ten widok <mrgreen> Głodomorki kochane <zakochana> Te wenflonki w łapkach były właśnie na wypadek jakby nie chciały jeść.. <arrowright> :haha: dobre sobie <lol>
Chłopaki są po wizycie kontrolnej, wszystko z nimi w porządku, także wielka ulga :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

No to super wiadomości <klaszcze>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

no i po strachu :) głaski dla misiaczków :kotek:
Awatar użytkownika
Jupi

Post autor: Jupi »

W miniony piątek byłam z Barnusiem u weterynarza. Zaniepokoiły mnie strupki pod bródką. Na forum znalazłam informację co to może być. Ale postanowiłam że nie będę ułatwiać pracy panu doktorowi i nic nie podpowiadałam <diabeł> Tak jak przypuszczałam, okazało się że to koci trądzik. Dostaliśmy dwie maści, jedna z antybiotykiem, druga steroidowa. Ale inne niż te o których czytałam na forum. Do tego szampon przeciwbakteryjny. I tak od piątku smaruje mojego Barnoldzika. Bardzo mu się to nie podoba. A po tym szamponie to ucieka ode mnie aż się za nim kurzy :-( Niedługo mnie znienawidzi, albo będę mu się źle kojarzyć :-( Póki co nie widzę poprawy :-/ W piątek mamy wizytę kontrolną.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Ojej Barnusiu nie miało co się przyplątać :axe:
żeby szybko poszło sobie to coś :axe:
Zablokowany